Božidara sklonili s mosta, da ne skoči, a sad mu nema ni traga ni glasa: Bratanica primetila jednu čudnu stvar

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Porodica apeluje na sugrađane da, ako ga vide, jave na broj telefona 061 1568665

Božidar Ćirić iz Pirota nestao je i gubi mu se svaki trag od nedelje uveče u naselju Češalj. Njegova bratanica Lela koja ga često obilazi kaže za Telegraf.rs da je on nestao bez traga i glasa, i da je prilikom njegovog nestanka primetila jednu čudnu stvar. On je ostavio ručni sat koji inače nikada ne skida sa ruke. 

- On je nestao u nedelju na ponedeljak, uveče kasno. On je najpre izašao iz kuće i došao je do Velikog mosta. Dečko koji je radio u kiosku je posumnjao da možda želi da izvrši samoubistvo. Pritrčao je, izveo ga je i doveo kuće - priča njegova baratanica.

Kako kaže, Božidar se zahvalio dečku što ga je doveo kući, ali na pitanje da li on ima da pozove nekoga od članova porodice, Božidar je odgovorio da nema.

- Međutim, sutra ujutru ga je sestra zvala na telefon i niko se nije javio, ja kada sam se vratila sa posla i kada sma ušla u njegovu kuću primetila sam da ga nema, da su vrata otvorena i da je upaljeno svetlo. Takođe i jednu čudnu stvar, svoj ručni sat koji inače nikada ne skida sa sebe, ostavio je na stolu - objašnjava njegova bratanica Lela.

Slučaj je prijavljen policiji. 

Porodica apeluje na sugrađane da, ako ga vide, jave na broj telefona 061 1568665.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo su poslednje reči Aleksandra (18) pre nego što je nestao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA