sve je isto i na pijaci i u prodavnici, hrane pilice sa umjetnim gnoivom urejom sto je u stvari malte ne cisti azot i da sto pre nabije kilazu i ona brzo u prodaju
Svako određeno mesto za prodaju prehrambenih proizvoda mora da poseduje striktno poštovanje tehničke uslove a zna se ko daje te uslove. Tržišni inspektori su ti da provere da li se roba prodaje po uslovima. Sumnjiva roba ide na hemijsku analizu i neispravnosti sva se roba oduzima a vlasnik za prekršaje. Pošto inspektori ne rade svoj posao već ispod žita uzimaju mito i idu dalje a vi se narode trujte i u prodavnici i kafani i pijaci. Znači JEDINI krivac je INSPEKTOR.
Ko kupuje meso na pijaci? Samo onaj, ko nema pojma o zivotu. Pijacna roba je danima izlozena visokim a zimi niskum temperaturama. Dalje ne treba da objašnjavam.
Ja sam dugo kupovala piletinu na pijaci, jer sam mislila da je u pitanju sveze i domace meso, dok nisam shvatila da su to sve zapravo preprodavci i da nema razlike izmedju mesa u prodavnici i kod pijacnih prodavaca. Svuda je sve prepuno hemije, od povrca do mesa. Jedino ako imate nekoga na selu pouzdanog,ko jos uvek uzgaja na prirodan nacin,sto je danas retkost.
map
sve je isto i na pijaci i u prodavnici, hrane pilice sa umjetnim gnoivom urejom sto je u stvari malte ne cisti azot i da sto pre nabije kilazu i ona brzo u prodaju
Podelite komentar
Novak
Svako određeno mesto za prodaju prehrambenih proizvoda mora da poseduje striktno poštovanje tehničke uslove a zna se ko daje te uslove. Tržišni inspektori su ti da provere da li se roba prodaje po uslovima. Sumnjiva roba ide na hemijsku analizu i neispravnosti sva se roba oduzima a vlasnik za prekršaje. Pošto inspektori ne rade svoj posao već ispod žita uzimaju mito i idu dalje a vi se narode trujte i u prodavnici i kafani i pijaci. Znači JEDINI krivac je INSPEKTOR.
Podelite komentar
Kinšasa
Tačno je da na pijacama ne treba uzimati meso. A sir i kajmak kupujem isključivo u prodavnici.
Podelite komentar
Lord
Kod kog prodavca je kupila,dajte nam ime,da znamo da ne kupujemo...
Podelite komentar
M
Ko kupuje meso na pijaci? Samo onaj, ko nema pojma o zivotu. Pijacna roba je danima izlozena visokim a zimi niskum temperaturama. Dalje ne treba da objašnjavam.
Podelite komentar
Tea
@M
A zasto kupujete sir i kajmak kod proverenih ljudi na pijaci,kad su u istim uslovima kao piletina?
Podelite komentar
Marija
@M
Ja sam dugo kupovala piletinu na pijaci, jer sam mislila da je u pitanju sveze i domace meso, dok nisam shvatila da su to sve zapravo preprodavci i da nema razlike izmedju mesa u prodavnici i kod pijacnih prodavaca. Svuda je sve prepuno hemije, od povrca do mesa. Jedino ako imate nekoga na selu pouzdanog,ko jos uvek uzgaja na prirodan nacin,sto je danas retkost.
Podelite komentar