Novosađanka kupila meso na pijaci, a kad ga je rasekla, ogadilo joj se: "Šta nam rade ovo?"

Komentari

  • map

    27. april 2023 | 10:04

    sve je isto i na pijaci i u prodavnici, hrane pilice sa umjetnim gnoivom urejom sto je u stvari malte ne cisti azot i da sto pre nabije kilazu i ona brzo u prodaju

  • Novak

    27. april 2023 | 09:57

    Svako određeno mesto za prodaju prehrambenih proizvoda mora da poseduje striktno poštovanje tehničke uslove a zna se ko daje te uslove. Tržišni inspektori su ti da provere da li se roba prodaje po uslovima. Sumnjiva roba ide na hemijsku analizu i neispravnosti sva se roba oduzima a vlasnik za prekršaje. Pošto inspektori ne rade svoj posao već ispod žita uzimaju mito i idu dalje a vi se narode trujte i u prodavnici i kafani i pijaci. Znači JEDINI krivac je INSPEKTOR.

  • Kinšasa

    27. april 2023 | 09:35

    Tačno je da na pijacama ne treba uzimati meso. A sir i kajmak kupujem isključivo u prodavnici.

  • Lord

    27. april 2023 | 09:16

    Kod kog prodavca je kupila,dajte nam ime,da znamo da ne kupujemo...

  • M

    27. april 2023 | 07:45

    Ko kupuje meso na pijaci? Samo onaj, ko nema pojma o zivotu. Pijacna roba je danima izlozena visokim a zimi niskum temperaturama. Dalje ne treba da objašnjavam.

    • 27. april 2023 | 09:27

      Tea

      @M

      A zasto kupujete sir i kajmak kod proverenih ljudi na pijaci,kad su u istim uslovima kao piletina?

    • 27. april 2023 | 09:33

      Marija

      @M

      Ja sam dugo kupovala piletinu na pijaci, jer sam mislila da je u pitanju sveze i domace meso, dok nisam shvatila da su to sve zapravo preprodavci i da nema razlike izmedju mesa u prodavnici i kod pijacnih prodavaca. Svuda je sve prepuno hemije, od povrca do mesa. Jedino ako imate nekoga na selu pouzdanog,ko jos uvek uzgaja na prirodan nacin,sto je danas retkost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA