Ovo su poslednje reči mladog Aleksandra pre nego što je nestao: Na potresnom snimku hvata se za glavu i jeca

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Ovaj snimak ustupila nam je njegova majka Biljana, on je jecao, izgovarao ove reči dok je igrao igru za računarom

"Sve je otišlo u p**** ma******, sve, sve...", čuje se na potresnom snimku koji je ostao iza mladog Aleksandra Jovanovića (18) iz Sremske Mitrovice, neposredno pre nego što je nestao 15. aprila.

Ovaj snimak ustupila nam je njegova majka Biljana, sada gotovo sigurna da je Aleksandar tragično prekinuo život skokom sa mosta.

Na snimku se čuju jecaji neutešnog mladića koji nakon što govori da je "sve otišlo u p... m...", prekriva glavu rukama i plače.

Podsetimo, Aleksandar je neprimetno izašao iz kuće, a porodica sumnja da je izvršio samoubistvo skokom u Savu.

-  Postoje svedoci. Jedna žena je videla mladića koji odgovara njegovom opisu kako skače s mosta i viče upomoć. Pre toga ga je drug sreo kako ide u pravcu mosta, ni ne sluteći na šta se Aleksandar sprema - kaže za Telegraf očajna majka Biljana.

Ona apeluje na dobrovoljce, policiju i vatrogasce da intenziviraju potragu za njenim sinom.

- Ne bih da zvuči pogrešno, ali stičem utisak da kad se tragalo za Matejem Perišom, podigla se cela država, a ko traži mog Aleksandra? Da li ja treba da skočim sa mosta u reku i da ga nađem - pita ona skrhana bolom, dodajući da su joj iz policije rekli da je voda bila hladna i da, ako je skočio u reku i utopio se, biće potrebno još vremena da ga voda izbaci.

Aleksandar je, kako je ranije ispričala, često igrao igrice i strimovao, ali je bio i vrlo društveno dete.

- Saznala sam da je tog dana kada je nestao pisao na internetu da se 'hrabri ljudi ne plaše smrti'. Onda je tokom strimovanja, kako su rekla deca sa kojima je bio na toj onlajn vezi, počeo da plače i rekao im u mikrofon da 'ne može više da izdrži ovakav život' i isključio se - ispričala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Prikaz sposobnosti Vojske Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    21. april 2023 | 14:41

    Нигдје нема више психичког и менталног насиља него на интернету и друштвеним мрежама уопште. На свако упозорење и клик да је ријеч о насиљу или мржњи они који стоје иза тог зла шаљу штуре поруке или остају нијеми. Једино како можемо заштитити дјецу од тог зла је строга контрола истог или тотална забрана. ПС Дјечак тог узраста је требао и те како да има обавезе које немају никакве везе са игрицама .... жао ми је те јадне мајке која је са правом очајна и желим јој од срца да га нађе али живог.... било ког и од чега овисног ....

  • Pravnik BG

    21. april 2023 | 14:40

    Sa decom u tim godinama treba biti maximalno posvecen. Druziti se,pricati kao sa drugom i ne povisenim tonom. Vrlo su osetljivi i treba im pomoci da ne budu usamljeni,da u roditelju imaju oslonac,prijatelja,savetnika. Volela bih da je decak ziv i zdrav

  • Nenad

    21. april 2023 | 14:05

    Ovo je opasnije od bilo koje droge..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA