Rekonstruiše se put do velike srpske svetinje: Do manastira Mileševa lakše će dolaziti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpisivanjem ovog Sporazuma opština Prijepolje je ispunila sve svoje obaveze u vezi realizacije ovog projekta

Državni put koji vodi od Sahat kule do manastira Mileševa biće rekonstruisan, a predsednik opštine Prijepolje potpisao je Sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji u vezi fazne rekonstrukcije ovog državnog puta i faznog uređenja desne obale u sekundarnom koritu reke Mileševke.

- Investitor radova na ovom projektu je JP "Putevi Srbije", uključujući i radove na zaštiti i izmeštanju delova telekomunikacione mreže, kao i radove na izmeštanju postojećih elektroenergetskih objekata . JP „Putevi Srbije“ sa 900.108 dinara finansiraju sve navedene radove. Investitor radova na rekonstrukciji javnog osvetljenja je opština Prijepolje, a finansijer tih radova JP "Putevi Srbije" - potvrdio je za RINU Popadić.

Potpisivanjem ovog Sporazuma opština Prijepolje je ispunila sve svoje obaveze u vezi realizacije ovog projekta.

Predsednik opštine sa sardnicima je takođe održao sastanak sa tehničkim direktorom koji ga je upoznao sa trenutnom situacijom vezano sa ostale projekte u oblasti putne infrastrukture za koje postoji mogućnost finansiranja od strane Vlade Republike Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda trenutno put ka Crnoj Gori: Prošli smo deonicom gde se desio veliki odron

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA