Vreme čitanja: oko 1 min.

Oljini ciljevi prerano prekinuti: Preminula mlada i voljena Župljanka, meštani se opraštaju u bolu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverica, suze i jecaji na svakom koraku. Napustila nas je naša Olja, anđeo i lepotica, navode na Fejsbuk stranici Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga

  • 1
Olivera Stajkovac Foto: Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga

Tuga u Župi! Život lepe, mlade Olivere Stajkovac (27) prerano je prekinut, a rodno selo Pleš s bolom se oprašta od omiljene meštanke.

- Neverica, suze i jecaji na svakom koraku. Napustila nas je naša Olja, anđeo i lepotica. Osnovnu školu završila je svom Plešu, srednju Sveti Trifun, odakle odlazi u Beograd gde završava Višu poslovnu školu. Postavljeni ciljevi bili su vezani za porodicu gde je planirala da nastavi sa vođenjem očeve firme. Obožavala je svoju Okeaniju, razdragana i mila uvek je imala lepu reč za svakog sagovornika, bila je voljena u društvu, volela je život, verovala u Boga - navode na Fejsbuk stranici Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga.

Kako dalje pišu, majka Snežana i otac Radosav slomljeni su od bola za svojom jedinicom, familija, drugari, prijatelji i poznanici utučeni.

- Porodica Stajkovac primaće izraze saučešća u porodičnoj kući u Plešu a sahrana je danas u 14 sati na seoskom groblju. Putuj sa anđelima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. april 2023 | 21:54

    Tuga do neba.Ne ponovilo se,nikome.Roditeljima iskreno i najdublje saučešće. Počivala sa anđelima,večni joj mir i pokoj duši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA