≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 5. april 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Politika 2 Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 5. april 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Rode se vratile sa juga, ali ih je dočekao sneg

(Telegraf.rs)

Video: "Snežna dama" se sunča nasred Bloka 21: Beograđani pokazali zimi da su se uželeli sunca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    4. april 2023 | 21:01

    STEDITE U JUANIMA !!!! DOLAR JE PROSLOST -DZABE SU STAMPALI DOLARE U 3 SMENE -SAMI SEBI SU DOHAKALI !!!

  • Carica Sveta

    4. april 2023 | 21:35

    Kosovo i Metohija je toliko mala teritorija, da su Tači i družina mogli da se spotaknu o logore u kojima su pritvarani , zlostavljani, ubijani nedužni civili tokom 1998 i 1999.godine. Ne zaboravite da NATO nije civilizacija, već agresivna vojna alijansa. I oni na globalnom nivou mogu da se spotaknu o svoje zločine. Niti civilizacije počinju sa Štabom u Briselu, niti prestaju da postoje. I u tom smislu, političari su kao tačkice. Istorija je i duga prošlost i nepregledna budućnost. Biće nepregledna ukoliko ne izbije nuklearni sukob ili neki novi globalni rat. Zato savetujem sve one koje uvlače u blokove, zapravo uvlače u ulogu topovskog mesa u novim sukobima, da se izmaknu. Zarad dobrobiti sopstvenih naroda. Slučaj Ukrajine je neverovatan. Ta zemlja nikada nije bila demokratska, Kijev je bio čvorište korupcije, sa vlastima koje su kriminalne već više od decenije. O time govore presude, Pandorini papiri, Bahamska četvorka. Možda je to preporuka za kršenje ljudskih prava desrtina miliina ruskih građana, UPC, monaha, sveštenstva, vernika. I sve to uz kršenje Povelje UN. I ogromne ljudske i žrtve. Budite pametni. Medijska graja prođe, a ratni vihor teško i sporo. Korupcija, najteže.

  • Dante

    4. april 2023 | 20:37

    Tači,tači tanana i svilena marama,kuku none.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA