≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos oko Novog Pazara, snežni nanosi i preko metar: Jedan put potpuno neprohodan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Usled jakih snežnih padavina, putni pravac Odvraćenica - Preko Brdo takođe je neprohodan zbog snega

  • 0
Zavjenai putevi Foto: Rina

Jaka snežna mećava pogodila je pešterski kraj, a padavine traju satima. Na predelima Pešteri, Kopaonika, Golije i viših predela Novog Pazara za noć je palo od 15 do 40 centimetara snega. Najkritičnija deonica preko Golije ponovo je neprohodna za saobraćaj.

- Zbog jakog vetra na Goliji koji stvara smetove neprohodan je putni pravac Raška - Odvraćenica. Tokom noći čišćeni su putevi I i II prioriteta a od jutros radimo i na čišćenju puteva III prioriteta. Trenutno smo u II stepenu angažovanja zimske službe, za šta smo angažovali 17 kamiona sa opremom za čišćenje i posipsnje kolovoza - rekao je za RINU Senad Ibragić iz preduzeća Novi Pazar Put.

Usled jakih snežnih padavina, putni pravac Odvraćenica - Preko Brdo takođe je neprohodan zbog snega koga ima na pojedinim mestima i do pola metra.

- Očekujemo da će ovaj deo saobraćajnice koja je više zavejana nego prohodna i spaja Ivanjicu sa Novim Pazarom bude prohodna tek sutra, ukoliko se vremenski uslovi poboljšaju - kazao je Vitomir Arsović iz ivanjičkih "Puteva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA