Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađani znanje pretvorili u zabavu: Izlaske zamenili pab kvizovima, takmičari stižu iz celog regiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom ovog vikenda takmičari će kroz sedam individualnih, jedan grupni i jedan kviz za parove testirati svoje znanje

  • 0

Pub kvizovi su kod Novosađana vrlo popularni. Tome svedoči i činjenica da se na nedeljnom nivou u tom gradu organizuje 10-ak pub kvizova, prenosi RTV.

Tokom dva dana vikenda, više od 120 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske testiraće svoja znanja u okviru "NS open-a", u organizaciji Srpske kviz asocijacije, na dve lokacije.

- Očekujem dobre rezultate, očekujem da vidim kakav sam sa komšijama iz Hrvatske pa šta bude - kaže Žarko Stevanović.

- Nisam došao sa nekim preteranim očekivanjima nego je to eto više da se zabavim i onako malo vidim Novi sad jer nisam nikad do sad bio tu i eto prilika da pogledam i grad - ističe Fabaian Brkić.

Tokom ovog vikenda takmičari će kroz sedam individualnih, jedan grupni i jedan kviz za parove testirati svoje znanje, a ujedno se i lepo zabaviti i obogatiti još jednim novim iskustvom.

- Standardno opšti individualni kviz izaziva najveće interesovanje, ali eto od tematskih kvizova koje smo ponudili istorijski kviz će raditi skoro 70-oro ljudi, kviz o Đorđu Balaševiću isto tako, tako da skroz smo zadovoljni odzivom - kaže Branimir Arsić, potpredsednik Srpske kviz asocijacije.

Tokom dva dana trajanja kviza, takmičari će testirati svoja znanja iz raznih oblasti, a najbolje očekuju nagrade poput medalja, plaketa, ulaznica za galerije i predstave, ali i mnoge druge.

Kvizovi će se organizovati u Radio kafeu i Šamrok baru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA