Da bi neko radio u restoran prvo treba da zavrsi kurs o higijeni i ostale kurseve koji su potrebni za taj posao. Takodje ako su pocetnici da budu pod nadzorom iskusnih i da imaju odgovarajuce treninge. Ocigledno da radnici u tom restoranu nemaju bas nikakvog iskustva, a kao takvi su primljeni da rade.
U Švajcarskoj sanitarci obilaze restorane svake 2-3 godine i ako se tada nedaj bože pronađu neke bakterije ili slično taj vlasnik više nikada neće držati restoran !
Bbc
Lokal uopšte nije zatvoren, ljudi sede i jedu u tom objektu kao da se ništa nije desilo. Niška inspekcija je čudna i ne radi posao kako treba nikada.
Podelite komentar
dziber iz beograd
Da bi neko radio u restoran prvo treba da zavrsi kurs o higijeni i ostale kurseve koji su potrebni za taj posao. Takodje ako su pocetnici da budu pod nadzorom iskusnih i da imaju odgovarajuce treninge. Ocigledno da radnici u tom restoranu nemaju bas nikakvog iskustva, a kao takvi su primljeni da rade.
Podelite komentar
rade
U Švajcarskoj sanitarci obilaze restorane svake 2-3 godine i ako se tada nedaj bože pronađu neke bakterije ili slično taj vlasnik više nikada neće držati restoran !
Podelite komentar
Ivan
Taj restoran je otvoren skoro. Sjajnu reklamu su napravili.
Podelite komentar