Ovo je restoran u kom su se otrovale Nišlije: Inspekcija ga zatvorila na četiri dana

   ≫ 

Komentari

  • Bbc

    26. februar 2023 | 14:13

    Lokal uopšte nije zatvoren, ljudi sede i jedu u tom objektu kao da se ništa nije desilo. Niška inspekcija je čudna i ne radi posao kako treba nikada.

  • dziber iz beograd

    25. februar 2023 | 14:11

    Da bi neko radio u restoran prvo treba da zavrsi kurs o higijeni i ostale kurseve koji su potrebni za taj posao. Takodje ako su pocetnici da budu pod nadzorom iskusnih i da imaju odgovarajuce treninge. Ocigledno da radnici u tom restoranu nemaju bas nikakvog iskustva, a kao takvi su primljeni da rade.

  • rade

    24. februar 2023 | 16:29

    U Švajcarskoj sanitarci obilaze restorane svake 2-3 godine i ako se tada nedaj bože pronađu neke bakterije ili slično taj vlasnik više nikada neće držati restoran !

  • Ivan

    24. februar 2023 | 15:47

    Taj restoran je otvoren skoro. Sjajnu reklamu su napravili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA