Ovo je restoran u kom su se otrovale Nišlije: Inspekcija ga zatvorila na četiri dana
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bbc
Lokal uopšte nije zatvoren, ljudi sede i jedu u tom objektu kao da se ništa nije desilo. Niška inspekcija je čudna i ne radi posao kako treba nikada.
dziber iz beograd
Da bi neko radio u restoran prvo treba da zavrsi kurs o higijeni i ostale kurseve koji su potrebni za taj posao. Takodje ako su pocetnici da budu pod nadzorom iskusnih i da imaju odgovarajuce treninge. Ocigledno da radnici u tom restoranu nemaju bas nikakvog iskustva, a kao takvi su primljeni da rade.
rade
U Švajcarskoj sanitarci obilaze restorane svake 2-3 godine i ako se tada nedaj bože pronađu neke bakterije ili slično taj vlasnik više nikada neće držati restoran !