≫ 

Gde u Srbiji može da se nađe bezglutensko kukuruzno brašno i kako se snalaze oboleli od celijakije?

 ≫ 

Podaci na poleđini pakovanja često su nedovoljno informativni i prete da dovedu kupca u zabludu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SP
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Džo

    04. mart 2023 | 22:38

    Meni je dijagnostikovana celijakija, rečeno mi je da ne smem unositi gluten ni u tragovima što je jako velik izazov. Da proizvodi bez glutena su preskupi zahvaljujući "modernom" društvu i ne informisanosti istih, za njih je gluten "loša ishrana" NE NIJE! vašem organizmu su potrebne žitarice, mom ne jer ga ne podnosi. Brašno bez glutena na recept dobije svako kome je dijagnostikovana celijakija i dobija se 7 kg brašna na recept svaki mesec.

  • Sandokan

    02. mart 2023 | 23:16

    Gluten u tragovima nije opasan, ja imam probleme sa glutenom i mlekom, mlecnim proizvodima svih vrsta zivotinjskog porekla, nesmem nista od belog brasna, nesmem svez hleb. Kupujem projino, heljdino, ovseno, razeno brasno i sam mesim hleb bez kvasca i nemam problem. Jedem i proizvode od pira psenice, to je najzdravija psenica skoro pa divlja ali nesme biti GMO. Zita koja sadrze gluten u tragovima meni ne prave problem. Smokve ne smem alergican sam na smokve, brusnice i jagode.

  • SP

    02. mart 2023 | 21:34

    Napokon neka pametna i korisna tema. Imam dete koje ima autoimuni problem i ne sme nista sa glutenom i psenicom. Veliko je mucenje za nabavku u Beogradu. Bilo bi pametno bar da napisete gde i kako nabaviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA