Oglasilo se komunalno preduzeće o zverskom "lovu" na pse lutalice: "Nekada smo ih hvatali kleštima, sada ne"

Drugi apeluju da je bolje da radnici JKP "Komrad", umesto što hvataju "nemoćne i nevine životinje", "čiste reke i smeće u prirodi, ono što šteti ljudskom rodu"

Komentari

  • Lol

    13. februar 2023 | 17:59

    Ma sve vas psi pojedoše. Vi sto predlažete lovce da pucaju na pse i kidaju im repove kao dokaz treba da idete kod terapeuta.

  • Nenad

    10. februar 2023 | 00:10

    Licno poznajem nekoliko osoba koje su psi lutalice u poslednjih mesec dana ujeli i koji su od opstine dobili resenje o naplati troskova od po 50000 dinara.A da je postalo nemoguce kretati se slobodno ulicom je istina.Kako je roditeljima koji imaju malu decu i moraju u skolu.Jel humano da psi terorisu ljude a zlocin sto ih hvataju na nacin na koji mozda trenutno i moraju ili je to bilo pre nekoliko godina a gospodja nasla nacin da se izreklamira.Sto doticna gospodja ne objavi neki video o napadima tih pasa na mirne gradjane u samom centru grada, a ti napadi se inace desavaju svaki dan.

  • Nena

    9. februar 2023 | 22:08

    Ajde bre ne kukumavcite, u Nisu pasa lutalica koliko hoces, svi ih hrane, dolaze leti u baste gde rucamo i svi su pitomi. Nisam nikad cula da su napali nekoga. Glavni grad nam je pun “dosljaka” kojima psi smetaju jer su navikli da ih po selima drze na lancu uz koru hleba. Vecina slucajeva koje sam citala po novinama napadi pasa na ljude i decu su rasni psi pobegli iz dvorista ili izujedali gazdu u dvoristu jer ih neadekvatno cuvaju pa podivljaju.

  • Marko

    9. februar 2023 | 17:39

    Tanja Lakicevic sumnjivi i stari video ko zna koliko, koristi iskljucivo za svoju promociju.Gde je ona da usnimi svakodnevne napade tih istih pasa od kojih je nemoguce proci mirno u samom centru grada.Sto ne iznese podatke koliko samo na dnevnom nivou ima ujeda.Nju niko u gradu ne podrzava i svi je osudjuju.Bolje da ih hvataju komunalci nego da se gradjani sami organizuju da bi zastitili sebe i svoju decu.

  • Paja

    9. februar 2023 | 17:07

    Gospođo, ko u Srbiji plaća porez; pas lutalica ili ljudsko biće? A onda, kao razumno pitanje, ko ima veća prava na život u Srbiji, pas lutalica ili ljudsko biće. Informišite se u policijskoj stanici nadležnoj u vašem gradu koliko je bilo prijava ujeda psa lutalica u vašem gradu. Pa onda možete ako imate argumente nekog da kritikujete kome je obaveza da uklanja pse lutalice sa javnih mesta na kojima je ZAGARANTOVANA SLOBODA KRETANJA LJUDI od strane ustava i zakona R.Srbije.

  • Miki

    9. februar 2023 | 16:53

    Kakva klesta, treba jednom nedeljno pustiti lovce da u ranim jutarnjim casovima resavaju stvar. I ne bismo vise imali problema sa psima lutalicama i napadima na decu i odrasle. Nekada su lovci ovo naplacivali, po repu likvidiranog psa. Treba uvesti opet iste zakonske regulative kako bi se to ponovo omogucilo, da jednom za svagda resimo taj problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA