≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 20. januar 2023. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 12
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer 2 Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 20. januar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Dušan i Zorica prvi doplivali do Časnog krsta u Zemunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čupo

    19. januar 2023 | 23:07

    Daleko od toga da je Zapad neko cveće bez mane i greha ali vlast u Kremlju je zlo.

  • Vlasta

    19. januar 2023 | 23:05

    Zbog pretnji nuklearnim ratom Medvedeva i njemu slične treba proglasiti neprijateljem br 1 celoga čovečanstva. i raspisati međunarodnu poternicu za njim. imaju i drugi nuklearno oružje i gubili su ratove ali zbug tuga ne duvode u pitanje opstanak čovečanstva.

  • Carica Sveta

    19. januar 2023 | 20:53

    Ne volim kada se preti nuklearnim ratom. Vodite računa šta izgovarate u javnosti. Niti je NATO moralna vertikala, ali to više nije ni RF. Podržavam reforme u skladu sa preporukama EU, zbog Srbije, zbog našeg društva. Drago mi je što je Vlada Srbije uvrstila u prioritete zaštitu poljoprivrede zbog vremenskih ekstrema. I pošumljavanje. Uz primenu svih modernih tehnoloških resursa i inovacija. Naučnici sa Oksforda će uskoro objaviti izveštaj ili studiju o važnosti šuma i adekvatne obrade zemljišta u cilju neutralisanja CO2. Dakle, nauka se aktivno bavi ovim pitanjima i nudi rešenja. Vremenski ekstremi su uzeli maha i treba biti spreman na promenu u odnosu na nove izazove. Pre svega, čuvati prehrambenu i energetsku bezbednost, sačuvati i racionalno koristiti vodne resurse, ne ulaziti u projekte koji mogu da izazovu ekocid. Dakle, glavna reč je bezbednost. I razvoj koji je u skladu sa tim. Svi smo svesni koliko je štete učinila pandemija, ne samo u ljudskim životima. Već i u finansijskom smislu za globalnu ekonomiju. Ali , nažalost, sada su svi u novom izazovu. Rat koji je sulud, energetska kriza i klimatski ekstremi koji mogu da dovedu do prehrambene krize. Ja sam uvek optimistična, uprkos svemu. Prosto, bez optimizma ne može. Bog se javi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA