Đekići u rasvetu uložili 9.000 evra, a 200 paketića podeliće najmlađima: Njihova kuća je najlepša u Novom Sadu

 
 ≫ 
  • 4

Đekići neguju novogodišnju i božićnu tradiciju i iz godine u godinu poklanjaju posebnu pažnju ukrašavanju sopstvenog doma do najsitnijih detalja

Najlepše okićena kuća u Novom Sadu se nalazi na Klisi. Prekrivena hiljadama lampiona ponela je pobedničku titulu ove godine. Ukoliko ste mislili da ovako nešto postoji samo u holivudskim filmovima, porodica Đekić će vas razuveriti.

Đekići neguju novogodišnju i božićnu tradiciju i iz godine u godinu poklanjaju posebnu pažnju ukrašavanju sopstvenog doma do najsitnijih detalja. Ove godine prevazišli su sva očekivanja, a u prilog tome govore i meštani koji masovno dolaze da ih posete, da vide kako kuća izgleda i da se fotografišu, prenosi NSuživo.

- Još dok su deca bila mala mi smo se trudili da ukrasimo kuću i dvorište, kao i da napravimo lep doček Nove godine. Godinama unazad pokušavali smo da svake godine uložimo više i da dekoracija izgleda što lepše. Međutim, prošle godine smo došli na ideju da napravimo nešto što nema u našem kraju, a sve je bila ideja mog sina. Svi zajedno učestvujemo u realizaciji i postavljanju ovih lampica kojih otprilike ima između 15 i 20 hiljada. Veliki je to posao, mi smo ovu rasvetu postavljali nedelju dana, ali ipak to radimo sa velikim zadovoljstvom i ljubavlju - rekao je Miloje Đekić.

Porodica Đekić je u ovu dekoraciju i kićenje uložila skoro 9.000 evra, a radi su da pozovu i ugoste sve sugrađane koji žele da dođu i vide kako sve to izgleda.

Takođe, povodom Badnje večeri planiraju da sve mališane koji dođu obraduju paketićima kao i prethodne godine kada su deci poklonili skoro 200 paketića.

Nakon ovakvog prizora teško je odupreti se novogodišnjoj euforiji, a pored toga lepo je videti da neko želi svojim komšijama i sugrađanima da upotpuni i na najlepši mogući način ispuni predstojeće praznike.

Video: Najokićenija kuća u Srbiji: Tu su lavovi, venere, Deda Mraz... Krstići ne štede na ukrasima

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A+

    31. decembar 2022 | 21:36

    Ne preterujte, nema ovde ni 900e..

  • kekec

    31. decembar 2022 | 22:59

    Preterano nakindjureno!

  • Milica

    1. januar 2023 | 07:30

    Proseravanje, a pritom ništa posebno. Prenakićeno i izgleda kič. I 900 evra da su uložili bilo bi mnogo, a kamoli 9.000. Ili ste ipak greškom dodali 0? Njihove pare, mogu sa njima šta hoće. Ali pametan čovek bi uložio u korisne stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA