Otkrivamo šta se vidi na snimku nadzornih kamera vrtića u Hanu, u kom je dečak progutao žir

 
 ≫ 
  • 24

U Vladičinom Hanu vlada muk i neverica, naročito u naselju gde je mališan živeo

Četvorogodišnji D. Đ. iz Vladičinog Hana biće sahranjen u petak na groblju u Prekodolcu, kažu prijatelji porodice dečaka koji je preminuo nakon što je progutao žir u vrtiću.

U Vladičinom Hanu vlada muk i neverica, naročito u naselju gde je mališan živeo.

Priajtelji, komšije i rodbina, dolaze u kuću porodice, ali utehe za roditelje nema.

- Majka se raspada od bola, nema reči utehe za roditelje. Otac jedva stoji na nogama - kaže jedan od njihovih prijatelja.

Roditelji bi danas, prema priči prijatelja, trebalo da preuzmu posmrtne ostatke dečaka iz KC Niš.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu kažu da se ispituju svi detalji, da je u toku pregledavanje video nadzora, kao i da bi obdukcija tela dečaka trebalo da bude završena danas.

Još uvek nisu poznate sve okolnosti kako je došlo do nemilog događaja kada je u utorak pre podne D.Đ. u vrtiću „Čarolija“ progutao žir, a od posledica gušenja istim u večernjim satima preminuo u KC Niš.

Takođe, iz OJT navode da bi tek nakon rezultata obdukcije, uvida u svu medicinsku dokumentaciju, izjava svedoka i analize ostalih okolnosti, mogli da kažu neke detalje u vezi ovog događaja.

- Prema onome što je policija videla sa nadzornih kamera, dečak je izašao u hodnik i počeo da pada. Ostale detalje ispitujemo - kažu iz OJT.

U Vladičinom Hanu proglašena su dva dana žalosti zbog smrti dečaka D.D.

Video: Čeka se obdukcija dečaka koji je preminuo od posledica gušenja kad je u vrtiću progutao žir s jelke

(S. T.)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    29. decembar 2022 | 11:04

    Znaciii neoprostivoo.. Neoprostiv ovakav propust.. Imam dečaka od 4 godine.. Znamo svi da su deca u tom uzrastu radoznala, sve bi da ispitaju, probaju.. Ako ih poslaljemo u vrtic a moramo zbog posla, nadamo se bar da su na sigurnom.. Uzasnuta sam ovim slucajem.. Jadna porodica i jadno to malo dete.. Tuga do neba

  • Sladja

    29. decembar 2022 | 11:47

    Ovo je nesto najgore i najbolnije sto jedan roditelj moze da dozivi.

  • Ja

    29. decembar 2022 | 18:22

    To su vase proklete Godine uzleta, da se deca igraju sa nestruktuiranim, prirodnim materijalima. Bilo je pitanje vremena kad ce se ovako nesto desiti. Uzimate od Svedske program koji ne moze da se uklopi u nas sistem predskolstva zato sto su kod nas pretrpane grupe za razliku od Svedske, gde ima 10ak dece na dva vaspitaca. Eto Vam Godine uzleta, uzese jedan mali zivot..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA