U Milanovom restoranu je radilo pola sela, a sad je sve izgorelo: Komšije mu ovako vraćaju za sve učinjeno
Noć uoči Nikoljdana u Kratovu kod Priboja Milan Babić pamtiće dok je živ. Vatrena stihija progutala je sve što je njegova porodica napornim radom, sa svojih deset prstiju pošteno decenijama sticala. Ugostiteljski objekat u kome je vršio uslužno pečenje ribe i prostor gde je planiran restoran koji je trebalo da se otvori za par dana, nestali su za manje od deset minuta.
- Čuo se jak prasak, najverovatnije se masnoća razlila, došlo je do zagrevanja kablova i spoja sa strujom i nije moglo da se zaustavi. Strašno je ovo što nam se desilo, ali hvala Bogu niko nije nastradao niti je povređen od ljudi koji su se u tom trenutku tu zatekli, kazao je vlasnik Milan Babić za RINU.
Ovaj vredan Pribojac, poslednjih 48 godina bavi se ugostiteljstvom, a poslednjih petnaest pokušava da sam stvori nešto svoje i kako kaže neće odustati, navikao je u životu da bude borac i učiniće sve da ponovo stane na noge.
- Sada mi je samo prioritet da ovo zgarište sklonim da ne gledam, ovu ruinu. Ja se predati neću, a drugo čovek mora da radi i da se bori dokle god je živ i na nogama - priča Milan.
On je osim po kvalitetu, bio poznat i po dobročinstvu.
U njegovom objektu koru hleba zarađivalo je pola sela, a sada je red da se dobro dobrim vrati i da se Babićima pomogne u nevolji koja ih je zadesila.
I to će se zaista i desiti. Pribojci su zahvalni i nisu zaboravili koliko je bbaić činio za njih. Oni vraćaju veru u ljude.
- Ja sam decu školovao zahvaljujući ovom čoveku i njegovoj porodici.
- Dobar komšija i dobar ujak pre svega. Da nije njih ne bi imao od čega da hranim svojih troje dece - pričaju komšije.
(Telegraf.rs)
Video: Osuđenici u Okružnom zatvoru okitili jelku!
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
kale
Zao mi je uvek kada procitam ovakve tekstove, ali ljudi moraju shvatiti da se ovakve stvari desavanu zbog sopstvene nemarnosti i aljkavosti. Moram vise voditi racuna o tim instalacijama, posebno kada su u pitanju takvi rostilj dimnjaci. Nadam se iskreno da ce covek ponovo uspeti da obnovi posao i restoran i vise paznje posvetiti sigurnosti objekta.
Podelite komentar