"Živimo punijim plućima od zdravih": Nastasijin sin je rastao u stomaku s rakom, danas su najsrećniji na svetu

Nastasjin sin je rastao u utrobi sa kancerom

  • 4

Nastasja Nedimović saznala je dan nakon što je rodila drugo dete da se prevremeno porodila carskim rezom jer ima mutipli mijelom - neizlečivi rak koštane srži. Kada je naviše trebala bebi, borila se za sebe. Nastasja je opaku bolest pobedila, a danas pomaže drugim borcima da istraju i dobiju bitke kao što je ona.

Iako je u tom momentu sve delovalo crno, i ona i njen sin uspeli su da prebrode sve prepreke, a danas je kako kaže za Telegraf.rs, najsrećnija osoba.

- Uspela sam... Nakon 6 godina, skupila sam hrabrost za jednu, meni od težih stvari u životu. Pogledala sam je... Sliku Vuka nakon rođenja. Dva meseca pre vremena, dok je rastao u okruženju zvanom RAK. A uspeo je i on... Da sam leži u bolničkoj hladnoj sobi. Bez maminog mirisa, tatinog dodira i sestrinog nežnog kikota. Da pobedi sve prognoze. Da izbriše sve dijagnoze. Da iskuje svoju pamet, da u svemu vidi smeh. Da ostane sa svojim čoporom. Da ne postane Vuk samotnjak. Da ostane Vuk Nedimović. Jednom rečju BORAC - napisala je ona na svom Instagramu pre nekoliko dana i tako čestitala rođendan svom sinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nastasja Nedimovic (@cancer.influencer)

Poručila mu je da gura napred, snažno, a da će ona uvek biti iza njegovih leđa, da mu šapne: "poleti".

Kako je navela za naš portal, svoju sreću ne može da opiše. Iako je rastao u utrobi sa kancerom, njen sin je danas isti kao i deca koja su rođena u mnogo boljim uslovima. Živahan je i nestašan, ali Nastasji to nimalo ne smeta, već joj mami osmeh na lice.

- Ja sam inače odlično osećam se fantastično. Imam i fizički i psihički više snage nego kad se to desilo, živimo življe, punijim plućima od nekih osoba koje su zdrave i nisu doživele našu sudbinu - kaže ona.

I posle svih momenata koje je prošla, pomešanih emocija, suza i smeha danas ona ima samo jednu želju - da svi budu zdravi.

- Ne želim da zvuči kao kliše, ali ja stvarno samo želim da ostanem zdrava i da svi moji budu zdravi. Nažalost sa iskusila tu situaciju i znam kako je kad izgubiš zdravlje i onda nema života. Koliko god da imaš para, da si uspešan, ništa ne vredi ako nemamo zdravlje - kaže Nastasja sa osmehom.

Podsetimo, majka Nie (7) i Vuka (5) rodom iz Bečeja koja poslednjih 15 godina živi u Novom Sadu, bivša je profesionalna vaterpolistkinja i vaterpolo sudija. Danas je ona influenser na društvenim mrežama, tačnije cancer.influencer, na polju zdravog životnog stila.

Nastasja je izdala i knjigu "Imunomania - više od kuvara" koja sadrži preko 140 recepata za 30 dana zdravih i izbalansiranih obroka, kao i savete i recepte za podizanje i održavanje imuniteta:

On poručuje svi ženama, majkama, kao i očevima da ni u jednom momentu ne izgube veru u sebe koja je krucijalna za izlečenje.

Video: Joland je izlečila sina od kancera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA