Sutra će zaplivati 1.400 kilograma šarana: Kreće redovno godišnje poribljavanje u Srbobranu
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Zoran
Ljuskavi šaran tzv 'divljak' ima kožu dobru za đonove. Jeste slađi od ovog tovljenika bez krljušti, ali samo za paprikaš, inače pržen pola ide u otpad.
Ribolovac
Da kolege pecaju da bi uzivali i vracali,uvek bi bilo ribe za uzivanje,ovako cekas i ko zna dal nesto dodje ili ne
Anonymus
Standardna priča pismenih.... ŠARAN.... žive li u našim vodama još po neke vrste riba, dozvolili su istrebljivanje ostalih vrsta a šaranom - poribljavaju kada ste poribili smuđem, somom, štukom, linjakom, A.... toga nema...!!!