≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 20. decembar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 1
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 20. decembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Suze i poslednji poljubac: Majka Siniše Mihajlovića ispratila sina na večni počinak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    19. decembar 2022 | 22:22

    Nećemo adio, nego ćao Miha. Hvala Italiji još jednom što je svom dušom i svim srcem ispratila ratnika i princa u večnost. Srbija je, nažalost, sve manje država u svakom smislu i ja sam srećna što je ovaj veliki čovek stvorio i karijeru i porodicu u Italiji. I što je tamo našao i ljubav i podršku. Kisindžera podržavam jer je u pravu. Ja ne znam koliko košta mir, ali znam koliko košta rat. Što se Nemačke tiče, pa oni falsifikuju i prošlost, a ne jednu rezoluciju. Ako za nekoliko dana umrem od fizičke i emociinalne iscrpljenosti, poručite specijalnom tužiicu Džeku Smitu da u životu jedino žalim što ni u svojoj zemlji, Srbiji, ni u okruženju, ni na poslu, ni u porodici, ni u detinjstvu ni u mladosti, nikada nisam imala tako beskomprimisno čvrstu, posvećenu i pravednu osobu. Žao mi je što sam to uvek morala ja da budem, bez oslonca, zaštite i podrške. Ali , to je tako, što bi rekao Vesić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA