Učenik (14) kaišem pretukao dva druga, pa izvadio nož: Detalji jezivog vršnjačkog nasilja u Beogradu

 
 
  • 20

M.P. je u toaletu škole maltretirao đake sedmog razreda i tražio im novac

M. P. (14) učenik osmog razreda u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Rakovici u petak je kaišem pretukao dva druga, a na jednog čak nasrnuo nožem tražeći od njih novac. Ovu informaciju za "Telegraf.rs" je potvrdila beogradska policija.

- Nastavnica je pozvala policiju koja je maloletnika dovela u stanicu. Saslušanju je prisustvovala njegova majka i advokat. Inspektori su od učenika oduzeli nož. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu za maloletnike-kaže naš izvor blizak slučaju i dodaje da mu se na teret stavlja krivično delo razbojništvo.

Inače, M.P. je u toaletu škole maltretirao đake sedmog razreda. Delikvent je od njih tražio novac, a kada su se oni usprotivili on je izvukao nož i zapretio da će pobiti njih i njihove porodice.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, M.P. je u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" poslednjih meseci uz slične pretnje od učenika uzimao novac. O svemu su bili obavešteni nadležni u školi.

Naredne nedelje će se odlučiti o sudbini ovog delikventa.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    10. decembar 2022 | 16:48

    A šta je preduzela škola kada je bila obaveštena da taj dripac mesecima maltretira učenike? Nikad mi neće biti jasno zašto direktori zataškavaju ovakve slučajeve? Meni kao roditelju je zanimljivo i u kakvim porodicima žive i vaspitavaju se ovakva deca?!

  • Hogar

    10. decembar 2022 | 16:20

    U POORAVNI DOM...A TAMO CE GA NAUCITI REDU ....TAKVI NASILNICI TAMO BUDU SEKE ODMAH.

  • Blek stena

    10. decembar 2022 | 16:55

    Advokata doveli,ne treba njemu advokat,njega treba dobro izdevetati vrbovom granom...pa ga baciti u rudnik na hleb i vodu Ovoj generaciji pedagogija ne pomaze,roditelji su zakasnili sa vaspitanjem Bolje dpreciti nego leciti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA