Divno: Porodica Jović iz Stajkovca je posle 16 godina borbe za potomstvo dobila tri sina

 
 ≫ 
  • 3

Kisić je naglasila da su Anita i Jovica dokaz da nikada ne treba da se odustane od svojih želja

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je u selu Stajkovce kod Vlasotinca Anitu i Jovicu Jovića, koji su pre dva meseca dobili tri dečaka posle 16 godina borbe za potomstvo, gde je istakla da su porodica i deca najveće bogatstvo.

"Obišla sam ove divne ljude, a povod je najlepši. Pre dva meseca su dobili tri sina, Jakova, Petra i Vasilija, nakon 16 godina čekanja. Njihova kuća je puna topline i radosti i ovo je najlepša slika Srbije", rekla je Kisić i dodala da su Anita i Jovica odličan primer svim ostalim parovima koji imaju poteškoće da dobiju svoje potomstvo, da ne odustaju i da budu uporni na tom putu.

Ministarka je istakla da država brojnim merama podstiče porast nataliteta, a posebno parove koji se bore da se ostvare u najlepšoj ulozi.

Kisić je naglasila da su Anita i Jovica dokaz da nikada ne treba da se odustane od svojih želja i da je svaki minut za ostvarenje svojih snova zaista vredan čekanja, dodajući da će država u narednom periodu dodatno raditi na podsticanju mladih da zasnivaju porodice.

"Pričaćemo o tome sigurno narednih meseci. Porodica je uvek i u svako vreme na prvom mestu i učinićemo sve da je još više ojačamo", poručila je Kisić.

Ministarka je rekla i da joj je drago što se veliki broj mladih u ovom selu odlučio da ostane u njemu i da tu zasnuje svoje porodice i izrazila zahvalnost domaćinima na gostoprimstvu i na predivnim trenucima provedenim sa njihovim bebama, kojima je uručila poklone.

Video: Otac za primer: Suad trojkama peva čuveni narodni hit, klip postao viralan po društvenim mrežama

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    22. novembar 2022 | 15:46

    Čestitam, neka su živi, zdravi i srećni.

  • Mm

    22. novembar 2022 | 16:17

    Predivna imena, neka je sa srećom čestitam sve najbolje❤️

  • Boža zemunac

    22. novembar 2022 | 15:46

    IMAJU LEPA IMENA.ŽIVI BILI I BOG IH ČUVAO NA MNOGAJA LJETA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA