≫ 

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 19. novembar 2022. godine

Prelistavanje sutrašnje štampe

  • 6
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak 18. novembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

BONUS VIDEO: Sa vezanim nogama i rukama na leđima: Policajci savladali čoveka koji je pretio samoubistvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    18. novembar 2022 | 20:30

    Djake nasilnike treba izbacivati iz škola i osmisliti program koji će prolaziti zajedno sa roditeljima.

  • Nikolas

    18. novembar 2022 | 23:35

    AMERI PUSTAJU ZELENSKOG NIZ VODU JER SU POSTIGLI SVOJ CILJ -ZARADILI SU NA PRODAJI ORUZJA ,ZADUZILI UKRAJINU I IZJEDNACILI DOLAR SA EUROM !!! SAD ZELE MIR U EVROPI !!! KO JE SLEDECI V IDECEMO USKORO !!!

  • Gradjanin

    18. novembar 2022 | 23:50

    Sve ali bas SVE moze da se uredi u drzavi i drustvu ako je to stvarno zeli i ako je to stvarno cilj. Djaci po skolama, nesavesno poslovanje po javnim preduzecima, namestene javne nabavke i tenderi, firme i gradjani koji kradu, rad na crno, neplacanje poreza drzavi ali i odgovorna drzava prema gradjanima, moze sve. I svi smo saucesnici u toj prici, svojim cinjenjem ili ne cinjenjem. Svi trazimo od drzave da krpi rupe koje zjape u sistemu prosvete, zdravstva, vojske, policije, sudstva i ostalog, zelimo pravedad sistem vrednosti cena, hrane i ostalog, necemo zelenastvo i abnormalne marze, zelimo standard, normalan stabilan zivot i to je normalno. Ali i drzava da bi to omogucila mora imati para a ona ih stice jedino od poreza, taksi, carina a vecina bi ako moze da je malo potkrade i zavrne, da mu ostane vise ( npr da odradi i proda na crno sto vise, da radnika osigura na minimalac a ostalo na ruke) a onda dodjemo u situaciju da nema dovoljno za onaj normalan zivot. Svi smo protiv partijskog zaposljavanja ali bi da gurnemo svoje dete negde na drzavno jasle ali smo i dalje protiv tog ogavnog zaposljavanja. Tako da smo u jednom zacaranom krugu gde smo kako rekoh svi manje ili vise krivi i nosimo teret cinjenja ili necinjenja a moze sve, naravno da moze SVE. I imamo sve, prelepu zemlju, ravnice, planine, reke, jezera, banje, prelepe sume, plodne njive, rudna bogatstva... lep smo i inteligentan narod, imamo SVE da uzivamo i zivimo od svoje zemlje i rada ali izgleda de samo jedno nemamo i ne gajimo kod nas a to je SVEST. I politicari i narod. Ako uspemo da probudimo to kod jednih i drugih mozda ce jednog dana bar nasoj deci biti zadovoljstvo da zive ovde a ne da beze iz ove zemlje ili da pate pored onih koji su se "snasli" i ubogih penzionera ili onih koji nemaju gde. Zivela Srbija !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA