Još jedan DIS krasiće Šumadiju

 
  • 2

Nastavlja se širenje DIS maloprodajne mreže

Danas je u ulici Kralja Petra I br.30, u Batočini otvoren SUPER DIS, maloprodajni objekat koji se prostire na 650 m² u funkcionalnom, moderno dizajniranom i opremljenom prostoru. Ovaj objekat kreiran je prema potrebama stanovnika Batočine i okolnih mesta.

Na otvaranju ovog objekta, svakog 50. kupca nargadili smo gratis kupovinom, a za najveće kupovine bile su obezbeđene i vredne nagrade: Mašina za mlevenje mesa, Vox usisivač i set tiganja Yellow line!

U ovom novom marketu, svakog dana, meštanima ovog kraja biće dostupni artikli domaćih i stranih proizvođača, kao i preko 700 proizvoda sa dobrom cenom i dobrim kvalitetom Dis-ove robne marke DOBRO.

Super DIS Foto: Dragan Stevanović

Kao domaćin među marketima, DIS će uložiti sve napore da, pre svega dobrom snabdevenošću, kvalitetnim i prepoznatljivim proizvodima, domaćim artiklima, ali i ljubaznošću radnika u marketu odgovori na sve zahteve meštana Batočine i okoline kako bi zaslužio njihovo poverenje i naklonost u ovim izazovnim vremenima.

Radno vreme SUPER DIS marketa u Batočini je svakog dana od 7 do 22 časa.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Violeta Popovic

    16. januar 2024 | 13:10

    Dali vam treba radnici

  • Sopot

    4. novembar 2022 | 12:24

    Zato jedina beogradska opstina Sopot nema ni jedan trgovinski lanac , neka neko napise ko to osporava da se otvore trgovine u ovoj opstini . Zasto je dozvoljeno samo malim trgovinama da rade i da imaju nenormalne marze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA