≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 22. oktobar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 22. oktobar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Sve oči biće uprte u ove svedoke: Optuženi članovi Belivukovog klana i danas iznose odbranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2022 | 21:38

    I jednog dana ćemo sjesti, zariti lice u dlanove i zapitati, gdje se izgubilo ono "ima vremena" koje smo tako često govorili? I tek tada ćemo shvatiti da će vrijeme uvijek postojati, ali neće biti nas. Da smo propustili mnogo toga, čuvajući ga za neka "bolja vremena". A bolja vremena ne postoje. Uzmi onda kada ti se nudi. Postoje prilike i postoji vrijeme. Rijetko ih čovjek zajedno sretne. Čekajući vrijeme, izgubimo prilike. Čekajući prilike izgubimo vrijeme...

  • Super Brundo

    21. oktobar 2022 | 23:11

    Sto se tice Kosova, da bi ono postalo clan UN treba mu dvotrecinska vecina od 193 glasa i podrska svih 5 stalnih clanica SB UN.Srbija nema pravo veta ali Rusija i Kina imaju.Kako onda Srbija moze nekome da blokira clanstvo u UN?Ne moze ali mogu drugi i bas ih briga sta ko misli o tome, ukljucujuci i Srbiju.

  • Super Brundo

    21. oktobar 2022 | 23:05

    "Da nam zatvore fabrike, da se strani investitori (pljackasi) povuku, da ukinu bezvizni rezim."I?Briga mene sta oni hoce.Mi radimo nase, oni njihovo.Kamo srece da odu.Krv piju Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA