Drama u Čačku: Mladić primljen preko reda na Urgentno, pretio i vređao zaposlene, policija ga privela

 
 ≫ 
  • 0

Mladić će biti prekršajno kažnjen

U službi Urgentne medicinske pomoći Opšte bolnice u Čačku došlo je do incidenta u kom je pacijent napao zaposleno osoblje.

- Na urgentno odeljenje dovezen je mladić sa opekotinama ruke kome je bila neophodna medicinska pomoć. Primljen je preko reda, a zatim je počeo da preti zaposlenima i da ih vređa. On je ulazio u prostorije u koje je zabranjen ulaz svima osim lekarima. Nakon prijave, na lice mesta stigla je i policija koja je u stanicu privela mladića - rekao je za RINU izvor u policiji.

O celom ovom slučaju obavešteno je i tužilaštvo, koje se izjasnilo da postoje elementi kršenja Zakona o javnom redu i miru zbog drskog, nasilnog i bezobzirnog ponašanja. Mladić će biti prekršajno kažnjen.

Povodom ovog incidenta agencija je kontakritala PR službu Opšte bolnice Čačak. Tamo ističu da će zvanično saopštenje dati kada se završi istraga nadležnih institucija i utvrde sve okolnosti koje su rezultirale konfliktom.

Video: Teška saobraćajka kod Smedereva: Sudar 3 automobila i traktora, najmanje jedna osoba teško povređena

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA