Prva izjava majke na čije dete je palo drvo u Nišu: Ruka mu je u gipsu, spasla ga kućica

 
 
 ≫ 
  • 0

Nezgoda se desila kad su deca krenula da posete drugaricu iz odeljenja

Majka dečaka (12) na kojeg je palo drvo u Nišu, u Knjačevakoj ulici, nedaleko od škole "Mika Antić" kaže da će ona i njen suprug podneti tužbe zbog ovog događaja. Kako je ispričala za Telegraf.rs dečaku je ruka  gipsu, i moraju da ga prate sve vreme da ne bi došlo do unutrašnjeg krvarenja. 

- O svemu su nas obavestili drugari naeg sina. Pozvali su mene i supruga odmah nakon što se desilo. Rekli su nam da je povređen, da je palo drvo. Suprug je odmah otrčao, ja nisam jer imamo još dvoje male dece. Čekali su 20-ak minuta Hitnu pomoć. Detetu je je ruka u gipsu, noćas je loše spavao kod kuće. Rekli su da ga pratimo zbog unutrašnjeg krvarenja - rekla je za Telegraf.rs dečakova majka Valentina Bogojević.

Dodaje je da planiraju da podnesu tužbu.

- Oni su tek dana isekli drvo a deca se stalno iz celog naselja tu igraju.  Da je neko mlađe dete bilo, pitanje je šta bi bilo, njega je spasla tu betonsku kućica - rekla je majka i dodala da su u trenutku ove nezgode deca krenula da posete drugaricu iz odeljenja.

Stanari su ogorčeni i izrevoltirani večerašnjim događajem, jer su, kako navode, upozoravali upravnicu zgrade da preti opasnost od drveta, ali da ništa nije preduzeto povodom toga.

Zoran Pejčić, jedan od stanara čiji je unuk u trenutku ove nezgode bio sa povređenim dečakom, kaže za Telegraf.rs da mu je unuk rekao "da je njegovog drua poklopila topola".

- Moj unuk je za dlaku izbegao. Deca ovde prolaze kada se vraćaju iz škole. Topole se ne sade pored zgrade... Šta da kažem. Da su jelku ili čemprese, pa ajde... - kaže Pejčić.

Video: Seča i sređivanje drveta koje se obrušilo na dečaka u Nišu

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA