Majke nekoliko dece uradile više nego bilo koji direktor: Osnažena žena ključ uspešne populacione politike

* Žena je spremnija u 21. veku za mnogo veće stvari nego da bude osoblje u kući * Tražićemo Alimentacioni fond * Volela bih da za 10 godina promenimo demografsku statistiku *Samohrana majka je najugroženija kategorija našeg društva

Komentari

  • Priče za m. decu

    23. oktobar 2022 | 12:40

    Dok je porodica bila patrijarhalna bilo manje zločina,zlostavljanja,silovanja,narkomana,razvoda a mnoogooo više dece, otkad dobiše žene prednost evo dokle smo stigli, nemojte da mi verujete uzmite zvanične podatke...

  • Прогресивно...

    23. oktobar 2022 | 10:55

    ...опорезивање власника више некретнина, па да се мало тржиште доведе у ред са ценама. Да могу родитељи с децом да купе некретнину, а не буздовани и "нобеловци" с кајлама који опраше бога оца пара од питај бога каквих активности у грађевинарству.

  • Milan

    23. oktobar 2022 | 10:41

    E vise mi je i "ugrozenih" zena pun kufer! Sta hocete da idete nafrakane kao indijanski vracevi, plastične naduvene, da imate pored muza 4 decka, da vam muzevi kuvaju rucak i cuvaju decu. Moze, ali juce. Nazalost ugrozene zene cute i trpe. Njima treba pomoci. Draga gospodjo muskarci i zene nisu bili isti nikad i nikada nece biti. Muskarac treba da postuje svoju zenu i da bude stub kuce. Muskarac treba da bude ratnik ako je potrebno da brani svoju zemlju. Da popravi ogradu, da se penje na krov ako treba idt. E sad to sto bi vi "Evropske " vrednosti da se tata zove Jovan a mama Zivan nece moci! Dok sam ja ziv znace se ko vozi traktor a ko otvara kapiju i kraj price. Nisam ja ni siledžija ni manijak, u kuci se svi lepo slažemo i pomažemo ali red mora da se zna. Tesko domu u kom svi traze neka izmisljena prava, svako ima svoj novčanik, svoje drustvo i svako radi sta hoce. Tu zivota nema na duge staze. Sve se vise udara na veru, porodicu , sve ono sto je pravom domacinu i coveku sveto!

    • 23. oktobar 2022 | 12:08

      Kiza i Komina

      @Milan

      Bravo prijatelju. Sve bi da žive seriju sex i grad, ali nije realno. Moj deda nikada nije udario moju majku niti je uvredio u mom prisustvu, ali je i ona njega poštovala. Moj otac moju majku takodje. Ja sam prvi protivnik bilo kakvog nasilja nad ženama, fizičkog ili psihičkog. Ali, ovo što danas radi velika većina žena krijući se iza zakona koji ih štite kao bele medvede to nema veze sa životom. Kući te čeka muž koji je radio ceo dan, nema ručak, nema ispeglanu košulju, i još mora po dete u obdanište dok si ti na fitnesu, pa posle kod dečka. Ja sad mogu to da istrpim u smislu da kažem spakuj stvari i dovidjenja, ali mnogi drugi ne mogu i onda čitaš u vestima desilo se ovo ili ono. Sad će reći vidi primitivce, ali nekad su brakovi trajali do kraja, odgajana su normalna deca iz tih brakova, a šta je ovo danas.

  • Dajana

    23. oktobar 2022 | 09:10

    Ugrozi me 😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA