Majke nekoliko dece uradile više nego bilo koji direktor: Osnažena žena ključ uspešne populacione politike

* Žena je spremnija u 21. veku za mnogo veće stvari nego da bude osoblje u kući * Tražićemo Alimentacioni fond * Volela bih da za 10 godina promenimo demografsku statistiku *Samohrana majka je najugroženija kategorija našeg društva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Priče za m. decu

    23. oktobar 2022 | 12:40

    Dok je porodica bila patrijarhalna bilo manje zločina,zlostavljanja,silovanja,narkomana,razvoda a mnoogooo više dece, otkad dobiše žene prednost evo dokle smo stigli, nemojte da mi verujete uzmite zvanične podatke...

  • Прогресивно...

    23. oktobar 2022 | 10:55

    ...опорезивање власника више некретнина, па да се мало тржиште доведе у ред са ценама. Да могу родитељи с децом да купе некретнину, а не буздовани и "нобеловци" с кајлама који опраше бога оца пара од питај бога каквих активности у грађевинарству.

  • Milan

    23. oktobar 2022 | 10:41

    E vise mi je i "ugrozenih" zena pun kufer! Sta hocete da idete nafrakane kao indijanski vracevi, plastične naduvene, da imate pored muza 4 decka, da vam muzevi kuvaju rucak i cuvaju decu. Moze, ali juce. Nazalost ugrozene zene cute i trpe. Njima treba pomoci. Draga gospodjo muskarci i zene nisu bili isti nikad i nikada nece biti. Muskarac treba da postuje svoju zenu i da bude stub kuce. Muskarac treba da bude ratnik ako je potrebno da brani svoju zemlju. Da popravi ogradu, da se penje na krov ako treba idt. E sad to sto bi vi "Evropske " vrednosti da se tata zove Jovan a mama Zivan nece moci! Dok sam ja ziv znace se ko vozi traktor a ko otvara kapiju i kraj price. Nisam ja ni siledžija ni manijak, u kuci se svi lepo slažemo i pomažemo ali red mora da se zna. Tesko domu u kom svi traze neka izmisljena prava, svako ima svoj novčanik, svoje drustvo i svako radi sta hoce. Tu zivota nema na duge staze. Sve se vise udara na veru, porodicu , sve ono sto je pravom domacinu i coveku sveto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA