Drama u centru Leskovca: Četvorogodišnji dečak se iskrao i lutao gradom, sam prešao 2 kilometra

 
 ≫ 
  • 1

Maloletno dete primećeno je kod bivše Madere i obaveštena je policija. Policajci su izašli na lice mesta i dete doveli u službene prostorije, priča PR PU Leskovac Marija Sokolović

Dečak star 4,5 godina iz jednog od leskovačkih naselja, iskralo se iz kuće, izašao na ulicu, pa je prešlo dva kilometra i stiglo u centar grada. Prolaznici su ga primetili i pozvali policiju, piše Jugmedia.rs.

- To se dogodilo juče oko 17 sati. Maloletno dete primećeno je kod bivše Madere i obaveštena je policija. Policajci su izašli na lice mesta i dete doveli u službene prostorije - priča PR PU Leskovac Marija Sokolović.

Dok su policajci zabavljali mališana, pojavila se njegova majka sva usplahirana, kojoj je predat mališan, a slučaj je prijavljen Centru za socijalni rad.

Upućeni kažu da je majka deteta veoma odgovorna osoba, ali da se desio trenutak nepažnje koji je nestašni mališan iskoristio. Cela dečakova porodica bila je u stresu dok je tragala za nestaškom.

(Telegraf.rs)

Video: Bajaga o GODUM nagradi i šta mu je karijera donela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    14. septembar 2022 | 23:06

    PA STRAŠNO !!!ja sam sa 4 g. SVAKI DAN ostajao sam ,sa ključem oko vrata,jer nisam hteo u vrtić.naj normalnije sam išao van da se igram sa decom,a to nije uvek bilo oko zgrade !!! DANAS OD DECE PRAVITE DEGENERIKE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA