Dobre vesti stigle iz 2 okruga u Srbiji: Beleže pad broja zaraženih koronom, soba sa respiratorima prazna

 
  • 0

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 85.932 slučajeva infekcije korona virusom  na teritoriji Zlatiborskog okruga

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje iz Užica, od prethodnog izveštaja do danas Kovid 19 je potvrđen kod 69 lica na teritoriji Zlatiborskog okruga.

Najviše zaraženih potvrđeno je u Užicu 39, zatim na drugom mestu je Arilje – 9, u Bajinoj Bašti – 4, Priboju – 4, Čajetini – 4, Novoj Varoši – 3, Kosjeriću – 2, Požegi – 2 i Prijepolju – 2.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 85.932 slučajeva infekcije korona virusom  na teritoriji Zlatiborskog okruga, prenosi RINA.

U čačanskoj bolnici zbrinuta dva pacijenta obolela od korona virusa. Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja hospitalizovana su 2 pacijenta. U respiratornom centru nema pacijenata, takođe nema pacijenata na respiratoru. U protekla 24 časa bio je 1 prijem, otpusta pacijenata nije bilo.

Na odeljenju pedijatrije hospitalizovana su 2 kovid pozitivna deteta.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 3 pregleda (2 prva i 1 kontrolni).

Od 28 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 2, iz Gornjeg Milanovca od 87 uzoraka pozitivnih je 26, iz Lučana od 14 uzoraka pozitivnih je 3 i iz Ivanjice od 23 uzorka pozitivnih je 2.

Video: Povećava se broj zaraženih koronavirusom u Kragujevcu: Kliničke slike nisu teške

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA