Univerzitet Alfa BK počinje novu studijsku godinu: Izrazito povećano interesovanje za upis na svim fakultetima

 
 ≫ 
  • 0

Jedinstveni obrazovni sistem koji pruža mogućnost dugoročnog planiranja razvoja i učenja mladih, od predškolskih dana, do diplomiranih visokoobrazovanih profesionalaca

Univerzitet Alfa BK, novu studijsku godinu 2022/23 započinje sa podignutim standardima celokupne tehnološke i strukturne organizacije svojih fakulteta, unapređene i uvećane prostorne osnove za realizaciju svih nivoa studija i izrazito povećano interesovanje za upis studija na svim fakultetima.

Jedinstveni obrazovni sistem koji pruža mogućnost dugoročnog planiranja razvoja i učenja mladih, od predškolskih dana, do diplomiranih visokoobrazovanih profesionalaca.

U centru Novog Beograda Alfa BK Univerzitet pruža svim svojim studentima jedinstvenu mogućnost da steknu vrhunska znanja i veštine, neophodne u savremenim kompanijama, regionalnim i multinacionalnim. Više od 25.000 diplomiranih studenata na koje smo s razlogom ponosni, pravi su dokaz vrednosti i kvaliteta koje studije na Alfa BK Univerzitetu pružaju. Za prethodnih trideset godina bili smo rasadnik obrazovanih i kvalitetnih kadrova iz različitih naučnih oblasti, a diplomirani studenti koji su zaposleni širom Evrope naša su prva preporuka.

U svom sastavu Alfa BK Univerzitet ima četiri fakulteta. To su Fakultet za poslovnu ekonomiju, Fakultet za menadžment u sportu, Fakultet za računarske nauke i informacione tehnologije i Fakultet za strane jezik. Činjenica da studenti imaju samo reči hvale za Alfa BK Univerzitet proizilazi i iz bogatstva izbora među više od 20 akreditovanih studijskih programa. U takvim uslovima, svako može da kreira svoj razvojni put, budućnost i poslovnu karijeru, prema sopstvenim željama i u oblasti koju voli.

Inovativna i interaktivna nastava, uz savremene informaciono komunikacione tehnologije, omogućava olakšan pristup informacijama, mentorski odnos prema studentima, online podrška nastavi neke su od ključnih prednosti studiranja na Alfa BK Univerzitetu. Vrhunski uslovi za rad preduslov su za uspeh, a univerzitet upravo na taj način svojim studentima pruža mogućnost da u takvom ambijentu steknu znanja koja će moći da primene u različitim segmentima svoje poslovne karijere.

Upravo iz navedenih razloga intenzitet predupisa i upisa na svim fakultetima univerziteta je izuzetan, posebno za buduće studente koji žele da prate nastavu na stranim jezicima i da u toku studija mogu da aktivno učestvuju u realizaciji internih i eksternih projekata usmerenih ka tržištu. Na taj način, ne samo da se odmah osposobljavaju za buduće profesionalne poslove i zadatke, već u svojim projektnim učešćom mogu da ostvaruju i znatne lične prihode, važne za njihov studentski standard i mogućnost plaćanja sopstvene školarine. Upravo iz svega navedenog, iznos godišnje školarine od 2.500 evra, koji se može uplaćivati od strane novih i postojećih studenata, u različitim povoljnim varijantama plaćanja prema sklopljenim ugovorima, predstavlja afirmativnu cenu za vrhunski kvalitet studija u Republici Srbiji i ovom delu Evrope, i koje otvaraju realno ostvarivu perspektivnu budućnost za buduće diplomce.

Takođe, osnivači Univerziteta Alfa BK ostvarujući viziju modernog učenja i razvoja od najranijih školskih dana do profesionalnih studija, ostvaruju integrisanu saradnju sa vaspitno-obrazovnim sistemom “Kreativno pero” koji čine predškolska ustanova, osnovna škola i gimnazija. Osnovan je sa idejom da njegove obrazovne celine povežu ono što je najbolje u našem i evropskom obrazovanju. “Kreativno pero” nudi holistički pristup i razvoj ključnih kompetencija učenika i učenica. Predškolska ustanova, osnovna škola i gimnazija opšteg tipa realizuju programe koje je odobrilo Ministarstvo prosvete, bilingvalni program rada i Kembridž program i poseduju sve akreditacije i licence Ministarstva prosvete i Kembridž centra.

Pored redovnih aktivnosti u obrazovanju svojih polaznika “Kreativno pero” aktivno učestvuje u evropskim i svetskim takmičenjima na kojima postiže značajne rezultate. Takođe, ICT klub učestvuje na internacijonalnoj olimpijadi robotike od 2017. godine, što omogućava usavršavanje učenika u subspecijalizaciji njihovih budućih studija.

Na ovaj način za roditelje dece i studenata, otvara se mogućnost dugoročnog planiranja budućnosti njihovih mladih u jedinstvenom obrazovnom ciklusu, od najmlađih godina do vrhunski osposobljenih stručnjaka, obrazovanih prem najvišim međunarodnim standardima. Celoviti školski obrazovni sistem ovoga tipa, kvaliteta i kapaciteta nema konkurenciju.

(Telegraf.rs)

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA