U Nišu završeni "Dani bureka": Sve što niste znali o omiljenom doručku na jednom mestu
Samo bureku pekari ne mogu da dodaju aditive da bi ovaj bio veći * Burek se jede samo dok je vruć
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Najbolji burek ne postoji.
To je obicno pecivo, koje ljudi jedu, kad ne znaju da kuvaju, pa daj sta das, za dobru............
Dr Anja
UZIVALA SAM,A I SADA,U NISKOM BUREKU,KAO STIDENT,NEMA BOLJEG BUREKA OD NIŠKOG!!!BUREK ČETVRTINA I OSMINA,MOŽE SE KUPITI I JESTI U KRUŠEVCU I KRALJEVU,ALI NIŠKI JE NAJVOLJI!!
Pekar Nis
Burek se pravi sa cetri kore!