Sve gradske službe u Novom Sadu rade na otklanjanju posledica nevremena: Na terenu i vatrogasci

 
  • 1

Građani sve probleme nastale zbog vremenskih nepogoda mogu da prijavie komunalnoj miliciji na broj 021/4872544

Sve gradske službe i javno-komunalna preduzeća u Novom Sadu angažovana su u punom kapacitetu kako bi otklonile posledice vremenskih nepogoda koje su sinoć pogodile taj grad.

"Prema informacijama iz JKP Vodovod i kanalizacija od dva do četiri sata jutros, na devet kišomernih stanica na urbanom gradskom području je zabeleženo da je palo 40 litara kiše po kvadratnom metru za 20 minuta, odnosno tri puta više nego što kanalizacioni sistem može da primi", navedeno je u saopštenju Grada Novog Sada.

Na otklanjanju posledica nepogode angažovana je vatrogasna brigada kao i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava u vidu civilne zaštite koji su takođe na terenu u punom kapacitetu.

Nadležni mole građane za razumevanje i strpljenje i uveravaju da će gradske službe i preduzeća otkloniti sve probleme koje je nepogoda prouzrokovala i nadalje biti u pripravnosti u slučaju novih padavina.

Građani sve probleme nastale zbog vremenskih nepogoda mogu da prijavie komunalnoj miliciji na broj 021/4872544.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    21. avgust 2022 | 13:35

    Tako ti je to kada su kanalizacione cevi profila 50 santimetara umesto metar ili dva. Gradom kulture plivaju fekalije. A i za to su krivi Tito i Milošević?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA