≫ 

Lepa Đurđa nudi 2.000 evra onom ko nađe njenu Mišku: "Pola Srbije je traži, bila mi je sve, na uhu ima ovo"

Bila mi je najbolji prijatelj, preteško mi je, priča nam lepa vlasnica

  • 92
Đurđa Đukić Foto: Privatna arhiva

Đurđa Đukić iz Čačka već 21 dan puna strepnje traga za svojim psom Miškom, svojom ljubimicom i najboljim prijateljem, a nagradu koja je prvobitno iznosila 500 evra, sada je podigla na 2.000!

- Sutra mi je rođendan, a novčana nagrada koju nudim za pronalazak psa je 2.000 evra. Odlučila sam da podignem koliko god mogu. Budući da mi je sutra rođendan, možda postoje dobri ljudi koji će se javiti i vratiti mi psa - nada se neutešna vlasnica.

Miška je nestala 5. jula pod potpuno nerazjašnjenim okolnostima. Po vrsti je mešavina balkanskog goniča - balkanka i od tog dana više nigde nije viđena, i gubi joj se svaki trag.

Ono što brine jeste da Miška nikad ne bi otišla sama i Đurđa kaže da je ubeđena da ju je neko nekud odveo. Čačanka dodaje da njena priča sliči sudbini psa Fredija u čiju se potragu uključio čitav Beograd.

- Pas može biti bilo gde. Nema to više veze samo sa Čačkom. Pola Srbije traga za mojom Miškom - kaže Đurđa i u bolu dodaje:

- Taj pas mi je bio sve. Moja lepša strana, radost mog života i moj najbolji prijatelj. Sa njom sam delila baš sve. I neko ko nema ljubimca, ovo ne razume. Međutim, oni koji imaju pružili su mi predivnu podršku punu ljubavi i razumevanja - dodaje na kraju.

Umiljatu Mišku je volela cela ulica i sva deca iz kraja. Pas je čipovan, sterilisan, vakcinisan i očišćen u prihvatilištu za pse, u Milićevcima, koji profesionalno i odgovorno vodi tim Zoo Higijene Čačak.

Ima crvenu ušnu marku na svom uhu, jasno vidljivu, upravo, da bi bila zaštićena od hvatanja šinterskih službi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Panta

    26. jul 2022 | 14:40

    Volim ja pse, imam vučjaka, ali da mi on bude jedina radost u životu ja bih tražio pomoć psihijatra. Udaj se ti ćero, rađaj dečicu pa da vidiš šta je radost i sreća u životu.

  • ZVEZDA

    26. jul 2022 | 15:21

    Bilo juče na vestima, jedna baka živi sama, nema za hranu... samo kažem onako.

  • Ivica

    26. jul 2022 | 15:59

    Gospođice Đurđa kada bih video vašega psa javio bih bez ikakve nagrade,baš mi žao nadam se da ćete skoro ga naći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA