Pekli noja na ražnju, pa okačili na mreže da se hvale. Stručnjak poručuje: "Ne peče se, nego se kuva"

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Cika Velja

    20. jul 2022 | 20:40

    Predatori imaju oci napred,a ne sa strane,i tako se prepoznaju,a jedu druge zivotinje! Homo Sapiens je predator!!!

  • Jagnje, ždrebe, noj....

    20. jul 2022 | 19:21

    Meni je žao noja, kao i jagnje, tele, ždrebe...sve životinje. Da naglasim, ne jedem meso.

  • Gile

    20. jul 2022 | 18:15

    Ako može kokošje i ćureće meso da se roštilja, zašto ne bi mogao Noj ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA