Crni oblaci nad Srbijom: Stižu pljuskovi sa grmljavinom i jakim vetrom, biće osetno hladnije

 
 ≫ 
  • 0

Više padavina očekuje se ponegde na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije, a krajem dana, tokom noći ka suboti i u subotu ujutru i na jugoistoku i istoku zemlje

Danas se u Srbiji očekuje oblačno vreme sa kišom, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, osetno svežije i vetrovito.

Više padavina očekuje se ponegde na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije, a krajem dana, tokom noći ka suboti i u subotu ujutru i na jugoistoku i istoku zemlje.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, koji će u drugom delu dana povremeno biti i jak. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 27.

RHMZ, prognoza Printskrin: RHMZ

U Beogradu će danas biti oblačno, vetrovito i osetno svežije, povremeno sa kišom, ujutru i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, koji će u drugom delu dana povremeno biti i jak.

Najniža temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 22 stepena. 

Narednih dana dnevna temperatura biće oko, u pojedinim danima i malo ispod proseka za ovaj period godine i u većini mesta kretaće se od 23 do 27 stepeni.

U drugoj polovini sledeće sedmice dnevna temperatura u porastu. U subotu oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom, a više padavina očekuje se ujutru i pre podne i to na jugu i istoku zemlje.

Posle podne i uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje. U nedelju promenljivo, tek ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima.

Sledeće sedmice uglavnom suvo i stabilnije vreme sa sunčanim intervalima.

BONUS VIDEO:

Video: Bravo za srpske policajce: Pomaću ljudima zaglavljenim u poplavama, ženu na rukama preneli na suvo

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA