Ponovo dojave o bombama u školama u tri grada: Objekti evakuisani, učenici se vraćaju kad bude bezbedno

 
 ≫ 
  • 8

O načinu organizovanja časova i povratku na neposrednu nastavu, škole će obavestiti učenike i njihove roditelje putem redovnih kanala komunikacije

Tri niške škole dobile su danas oko 14 časova dojavu o podmetnutoj bombi, zbog čega je nastava privremeno obustavljena, a učenici evakuisani.

Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi stigle su i na mail adrese nekoliko osnovnih i srednjih škola i u Subotici i Novom Pazaru.

Ekipa MUP-a pregledala je i utvrdila da je dojava u školi u Novom Pazaru bila lažna. Osim škole u Novom Pazaru, dojave su stigle i u četiri škole u Nišu, kao i u dve škole u Subotici o čemu je obavešten MUP.

Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici će biti vraćeni na nastavu kada se utvrdi da je to bezbedno.

O načinu organizovanja časova i povratku na neposrednu nastavu, škole će obavestiti učenike i njihove roditelje putem redovnih kanala komunikacije.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    1. jun 2022 | 16:29

    Zasto nemate stražare i danju i noću, da se ne trzate na neslane sale losih ucenika. U tom slučaju kaznila bih roditelje i to žestoko.

  • Zoki

    1. jun 2022 | 20:54

    Zasto se ove tri nefelje skole ne prebace na onlajn.Da se onemoguci slanje dojava skolama i da policija ne vrsi pretres.Ocene su formirane i nista se ne gubi

  • Zeljko

    1. jun 2022 | 18:51

    ma to ja poslao onako mail iz zezanja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA