Milka napustila novinarstvo i otišla na na Jelovu Goru: Izučava gljive, otkriva zašto su važne za čovečanstvo

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Povlen
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Povlen

    01. jun 2022 | 14:17

    Veoma lepa prica! I sama sam veliki ljubitelj gljiva i rado ih berem po mom Povlenu! Mogla bih bukvalno ziveti na gljivama! Kao mlada sam ih brala i prodavala,od njih sam smela sebi kupiti Sta sam pozelela,to su mi bile najsladje zaradjene pare!

  • moki

    01. jun 2022 | 12:57

    U Leskovac u kafani jelo sa pecurke odmah naplacuju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA