Milka napustila novinarstvo i otišla na na Jelovu Goru: Izučava gljive, otkriva zašto su važne za čovečanstvo
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Povlen
Veoma lepa prica! I sama sam veliki ljubitelj gljiva i rado ih berem po mom Povlenu! Mogla bih bukvalno ziveti na gljivama! Kao mlada sam ih brala i prodavala,od njih sam smela sebi kupiti Sta sam pozelela,to su mi bile najsladje zaradjene pare!
moki
U Leskovac u kafani jelo sa pecurke odmah naplacuju....