Užas u Čačku: Zmija ušla u kuću i ujela baku, pas je branio i presudio gmizavcu. Žena završila u bolnici

 
 ≫ 
  • 10

- Ovde se igraju deca, a zmije gmižu - kažu komšije

Na samo 200 metara od centra Čačka, u Pantićevoj ulici, zmija je ušla u kuću i ujela stariju ženu.

- Zmija je ušla u kuću, sakrila se, niko je nije primetio, i ujela je komšinicu za nogu. Pas je ubio zmiju, a žena je u Domu zdravlja primila serum protiv ujeda zmije. Smeštena je u bolnici, ima alergijsku reakciju, ali je stabilno - kažu komšije za Ozon press.

- Vidite, problem nije rešen. Dođu pokose malo, ali opet isto. Ima nekoliko napuštenih kuća. Oko nekih se naslednici spore i o njima niko ne brine. Ovde se igraju deca, a zmije gmižu. Inspekcijski organi nam stalno traže da pišemo neke zahteve, molbe, da mi zovemo, tražimo i pronalazimo ljude koji će da hvataju zmije. Neverovatno je kakav nemar - dodaju.

Video: Žena je spavala kada ju je ujela otrovna zmija

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To

    25. maj 2022 | 11:46

    Unistiti i iskreniti do koske a kada slusam ove sto ih stite i miluju i njih isto iskoreniti stite nesto sto unistava ljude

  • Maja

    25. maj 2022 | 12:55

    Pas je heroj!

  • 4k4.Dex

    25. maj 2022 | 16:04

    Svaki pas i mačka koju prođete na ulici su mnogo ipasniji od vodenih zmija i smukova. Prvo enormno je veća verovatnoća da će vas ujesti nego zmija a i kad vas ujede ppbr de će biti 30x gore. Čak se dešava i da ubiju ljude. Jedina rezlika je što ste se na pse navikli i to vam je "normalno' a zmije su vam 'nenormalne". Pa još i na selu. Užasno je neznanje i oholost prostih ljudi a još gore je što nemaju blama i pišu kođentare ne znajući da je svaka reč koju napišu potpuni idiotizam. Molim vas, ako i ate samo osnovnu školu ili ste extremno orijentisani na neku stranu ne komentarišite po internetu jer vaši komentari ne damo da su tupavi nego će ih neko dete shvatiti i ozbiljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA