NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 13. maj 2022. godine

 
 ≫ 
  • 10

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za petak, 13. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA:Nikola Jokić popodne proveo u ergeli: Ekskluzivni snimci portala Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    12. maj 2022 | 21:13

    JA GODINAMA PISEM -KOJI JE JEDINI SPAS ZA SRBIJU I SRBE BIO -RUSKE I KINESKE BAZE SIROM SRBIJE SA NUKLEATBIM BOJEV GLAVAMA KOJE BI UVEK BILE SPREMNE ZA PREVENTIVNE UDARE!!! ALI TO CE SE DESITI I BEZ NAS USKORO !!! NATO MORA OTICI U BLATO!!!

  • OTKRIVENA

    12. maj 2022 | 20:55

    Zavera zapadnih saveznika. Rade Srbiji iza ledja, pokusavaju da proguraju Siptare u neke organizacije. Sada je Srbija na redu. Preduzece sve mere, a ishod neka cekaju Siptari i oni koji ih savetuju.

  • Златокоса

    12. maj 2022 | 21:31

    Па наравно да су представници власти у Приштини погазили све споразуме. И Бриселски и Вашингтонски. А Србија треба да исече грану на којој седи. Да стане индустрија и да домаћинства немају гас или да онима који тетоше своје чедо да плаћамо рекет на енергенте и то преко милијарду евра годишње. И да изгубимо подршку РФ која је увек била на страни Србије у међународним институцијама. Па не траје зима донекле, она траје тачно према календару. И многе зиме су пред нама. И многе жртве су пред нама. И храна и вода ће бити вредне попут злата, не у будућности, већ сада. Од ове године. Што се нуклеарних претњи тиче, неутралност је као златни пресек на слици. Најбоља позиција. Нико не треба да шаље своју децу да гине за корпоративне фашисте. Да, за корпоративне мегаломанске фашисте. Људи су једва преживели пандемију и та Западна цивилизација ако нема ниједног државника који би сео за сто и са другим лидерима, светским и регионалним и нуклеарним силама, договорио безбедносну архитектуру, онда више не треба ни да се назива цивилизацијом. А за основна права, право гласа, право на језик, културу, верску слободу, слободу кретања, информисаност, здравствену заштиту, па ваљда неће они који све то крше другима да држе лекције. Дошао је крај лицемерју и двоструким стандардима у међународним односима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA