"Skuplja pita nego tepsija. Taj se neće ovajditi": Miodrag krenuo u kupovinu, a vratio se praznih džepova

 
 ≫ 
  • 2

- Imam taj mali novčanik u kome držim od oružanog lista, vozačke, lične karte do bankovnih kartica - rekao je Miodrag

Kad je iz sela Družetići krenuo do Čačka da kupi namirnice, Miodrag Vlasković svojoj kući vratio se praznih džepova. Ostao je i bez namirnica, novca i ličnih dokumenata.

Moraće ponovo da dolazi u grad kako bi izvadio sve potrebne isprave.

- Došao sam u Čačak da kupim nešto i do Poštanske štedionice. Imam taj mali novčanik u kome držim od oružanog lista, vozačke, lične karte do bankovnih kartica. Nije tu bilo para, možda 20 evra. Taj ko ga je pronašao ili ukrao neće se baš ovajditi - kaže Miodrag za RINU.

On dodaje da dok ne izgubimo novčanik ili nam ga neko ne ukrade, ne pomišljamo na to koliko sve što se u njemu nalazi može da nas košta.

- Novac bez koga sam ostao je manji trošak u odnosu na to koliko ću da platim izdavanje novih dokumenata i kartica. U jeku poljoprivrednih radova moraću nekoliko puta da dolazim u Čačak kako bi sve to ponovo završio. Skuplja pita nego tepsija - rekao je Miodrag.

Ako ste slučajno našli lična dokumenta Miodraga Družetića možete ga kontaktirati na 064/348-32-04.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    11. maj 2022 | 15:58

    Našao nekom momku od 18g.novčanik sa l.k.vozačkom,čekovnom,ulaz za teretane novac 1270 rsd,našao broj u teretani dolazi mi kući ja mu dajem sve to,on vadi novac iz novčanika,ma idi dete ne treba ništa on gledai ne veruje,voleo bih gospodine da to nađete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA