Plavokosi Viktor u srpskoj nošnji cupka uz kolo: Sin je našeg reprezentativca i nešto najslađe što ćete videti

 
 
  • 7

Veseli beban zbog frizure podseća na crtanog junaka Džonija Brava i pleni šarmom od rođenja

Iako ima tatu uspešnog sportistu, rukometnog reprezentativca, Vanju Ilića, i prelepu mamu Aleksandru - kojoj se smeši karijera stomatologa, mali Viktor je čovek za sebe. Isključivo svojim šarmom i ogromnom količinom slatkoće zaokupio je svu našu pažnju. Mi ga vidimo kao buduću filmsku zvezdu. Ne bi nas čudilo da se uskoro pojavi u nekoj reklami za bebi kašicu, ili u ulozi manekena za... pa, za šta god, ako ćemo iskreno. Sa roditeljima živi u Francuskoj, jer Vanja tamo igra, ali ga roditelji odmalena uče da poštuje srpsku tradiciju.

Upravo u tom duhu, Aleksandra je jednogodišnjem sinu za ovaj Vaskrs obukla narodnu nošnju, koju je dobio kao poklon za rođenje od dedinog prijatelja. Teško je setiti se pravog epiteta koji bi na pravi način opisao plavokosog dečaka sa loknicama, dok ponosno stoji tradicionalno odeven.

- Svi smo se oduševili koliko je nošnja lepo odrađena, ručni rad je predivan. Dobio je i opanke. Samo smo čekali da Viktor malo poraste, kako bi mogao da je obuče. A Vaskrs je pravi praznik za tradicionalno odelo - kaže dečakova mama za Telegraf.rs.

I nije se bunio, naprotiv, svidelo mu se da bude u nošnji.

- Iskreno, delovalo je kao da može ceo dan da bude u njoj. Nošnja ga je odmah inspirisala za igranje. Imao je svoj ples i uz dečije pesmice, ali i uz Užičko kolo i Moravac. Nošnju nismo poneli u Francusku, čeka u Srbiji još neku priliku da bude obučena - dodaje Aleksandra.

Kada smo prvi put pisali o Viktoru, osvojio nas je svojom dečačkom energijom i plavim uvojcima. Sada su te lokne porasle i Viktor je neodoljiva beba.

Kako nam je ranije rekao njegov tata, Vanja, prvo što ljudi komentarišu kada vide veselog bebana je frizura koja pomalo podseća na crtanog junaka Džonija Brava.

- Kada uporedimo Viktorove i Aleksandrine slike kada je bila beba, teško se može pronaći razlika. Od mene je nasledio samo trepavice. Bar za sada. Voli da se smeje i oči mu se smeju, taj prizor je jednostavno neodoljiv. Neverovatno je kako brzo rastu i napreduju - rekao je Vanja za Telegraf.rs.

Video: Rukometaši Srbije pevaju serenadu: Obradovali saigrače i selektora za Božić

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA