Haos na putevima kod Čačka: 3 nezgode u popodnevnim satima, biciklistu udario auto, patike letele 50 metara

 
  • 1

- Muškarac srednjih godina, primljen je na Urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice. Nakon opservacije utvrđeno je da se radi o lakim telesnim povredama - rekla je portparolka čačanske bolnice

Na obilaznom putu oko Čačka u blizini vijadukta došlo je danas do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila pod još neutvrđenim okolnostima oborio biciklistu koji je zbog težine povreda prebačen u čačansku bolnicu.

- Muškarac srednjih godina, primljen je na Urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice. Nakon opservacije utvrđeno je da se radi o lakim telesnim povredama i smešten je na odeljenje hirurgije. Njegovo trenutno stanje je stabilno - rekla je za RINU portparolka čačanske bolnice Jelena Knežević.

Vozač koji je upravljao automobilom je iz Ivanjice i nije bio pozitivan na alko-testu koji je uradio odmah po dolasku policijske patrole na lice mesta.

- Sva sreća pa je biciklista prošao samo sa lakšim telesnm povredama. Silina udara je bila toliko jaka da su mu patike odletele preko 50 metara i pale u autoperionicu koja se nalazi ispod nadvožnjaka - kaže jedan od očevidaca.

Usled pojačanog intenziteta saobraćaja nakon završetka prazničkog vikenda, dogodile su se još dve saobraćajne nezgode.

Do udesa je došlo i na putu od Čačka ka Guči u blizini Karaule, kao i u Sevojnu usled čega su stvorene ogromne gužve u saobraćaju ka Užicu i Zlatiboru.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    25. april 2022 | 18:56

    Na području grada Cacaka ograničenje brzine je 50 km, osim obilaznice oko Cacka je 60 km.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA