Ko je poranio naišao je na prohodne granične prelaze, AMSS upozorava na moguće gužve tokom dana

 
 ≫ 
  • 0

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na auto-putevima u Srbiji

Povratak naših građana koji žive i rade u zemljama zapadne Evrope doneće dodatno veći broj vozila na auto-putevima, što će produžiti vreme zadržavanja na izlazu iz naše zemlje, odnosno na ulazu u Mađarsku i Hrvatsku, saopštio je AMSS.

U danima intezivnog putovanja zastoji i usporena vožnja su uobičajena pojava, kojih je više kada su promenljive vremenske prilike, navodi AMSS i apeluje da se na put krene ranije.

Zbog očekivano pojačanog intenziteta saobraćaja intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na auto-putevima u Srbiji.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15 časova, nema zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima, kao ni na teretnim.

Radovi kod petlje Kovilj

Radovi na postavljanju nove čelične zaštitne ograde na državnom putu E-75 od petlje Novi Sad jug-petlja Kovilj, počinju danas pa će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru Novi Sad - Beograd.

Video: Velike gužve i kolone na ulasku u Srbiju iz Hrvatske

(Telegraf.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA