Nesvakidašnji prizor sa jedne novosadske terase, ljudi se pitaju da li su ljubimci: "Ovaj slavi Đurđevdan"

 
 ≫ 
  • 0

Ova fotografija je pokrenula lavinu komentara

Fotografija dva jagnjeta koja su "pozdravljala" prolaznike i komšije sa terase na kojoj su bili stacionirani, izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Ispod fotografije nizale su se pretpostavke i nagađanja otkud ove ovčice na terasi, a većina zaključaka je veoma šaljivog karaktera.

Životinje, iz tipično seoskih sredina, usred velikog grada, prizor je koji je podstakao korisnike društvenih mreža da se našale na račun njihovog boravka u Novom Sadu.

"Jadne. Puštene su kratko na vazduh. Neće dugo"; "Ovaj slavi Đurđevdan"; "Ala će se okretati na terasi", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Kako nam se bliže praznici, neki smatraju da su ovčice donete u stan na kratko i da je mala verovatnoća da su našle siguran dom, međutim, bilo je i optimističnijih mišljenja.

- Garant u Milana Savića na Adicama? Ima žena koja na igralište dođe sa malim detetom i povede i njih, skakuću okolo. Mislim da su to oni što ostaju tako mali i kao kućni ljubimci su, čini mi se – glasio je jedan od komentara.

Još nisu poznati detalji kojim povodom su ovčice pristigle na novosadsku terasu, ali je njihova fotografija definitivno obeležila dan uoči praznika.

(Telegarf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA