≫ 

"Preskočili ogradu, isekli ga nožem": Direktorka škole u Bačkoj Palanci otkrila kako se desio napad na učenika

"Učenik nema opasne povrede, a snimak je predat policiji"

  • 4
OŠ Sveti Sava Bačka Palanka Foto: Profimedia/Google Earth

Učenik osmog razreda D. K. (14) iz Bačke Palanke, povređen je juče u 16.10 časova na času fizičkog vaspitanja, kada su ga napadači isekli oštrim predmetom i naneli mu povredu glave, ruke i noge, a direktorka škole "Sveti Sava" u kojoj je došlo do incidenta za Telegraf.rs je ispričala šta se tačno dogodilo.

- Pred kraj časa fizičkog vaspitanja dvojica mladića su preskočili ogradu, nasrnuli su na momka, nanevši mu nožem posekotinu na glavi i ruci. Pobegli su odmah, sve se desilo za minut. Nastavnik fizičkog je odmah reagovao... Učenik nema opasne povrede, a snimak je predat policiji... Jedan od dva napadača je bio učenik škole. Momak koji je napadnut je normalan, nije pravio probleme nikada. U školi se nešto slično ovome nikada nije dogodilo - rekla je Snežana Fodora i dodala da dečak nije napadnut i palicom kako je saopšteno.

Meštani Bačke Palanke kažu da se u tom dvorištu non - stop dešavaju incidenti i da se tu noću skuplja "sumnjiva" ekipa.

- Leti se u tom dvorištu skuplja loše društvo. Tu se tuku, drogiraju, piju... Policija je više puta dolazila, ali ne vredi - kažu meštani.

Nakon pregleda u Bačkoj Palanci, dečak je prevezen za Novi Sad gde je sada na dijagnostici.

U Srbiji su se juče u roku od dva sata dogodila dva teška vršnjačka nasilja. Prvo se dogodilo u Pančevu kada je N. J. (18) zatvorenim šakama, odnosno, pesnicama, izudarao u glavu A. M. (18). Drugo je ovo u Bačkoj Palanci.

Podsetimo, N. J. (18) je juče oko 14 časova nedaleko od Mašinske škole u Pančevu pesnicama izudarao u glavu A. M. (18). Njega je osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom uhapsilo zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

A. M. je nakon ukazane lekarske pomoći u OB Pančevo Službom za hitnu medicinsku pomoć upućen na Urgentni Centar Beogradu. Osumnjičenom A. J. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnoj zamenici Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Video: Bilo je jezivo, juče je cela ta porodica išla na groblje: Telegraf na mestu masakra u Čačku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milona

    13. april 2022 | 19:06

    "Policija je dolazila ali ne vredi" kazu mestani.e pa, dragi mestani, itekako bi vredelo kad bi policija patrolirala, kad bi se vi organizovali, pa dezurali, kad bi olos bio pohapsen i odmah poslan na obradjivanje polja, ciscenje septickih jama, i sl. Nije, komsije, Balkan za demokratiju kad su to divlja plemena, Vandali, Vizigoti, Huni, itd. Ostalo je gena, ocito. I gle cuda. Bila jedna Jugoslavija i u njoj bio mir. Na 20 miliona stanovnika jedno ubistvo u 10 godina. Pitam se, kako je to bilo moguce. Onda postojali pevaci - Dusan Jaksic, Ivo Robic, Nada Mamula i mnogi. A sada? Silikonska dolina. Cece, pece, Seke, Milice, Jelice, Ane, sve kao pod konac i sve iste, lobotomirane, i obozavane od omladine iz porodica u kojima oba roditelja ukupno imaju 8 razreda osnovne skole. Pa vi vidite.

  • Srba

    13. april 2022 | 19:39

    Ne da se tako nesto nije dogodilo u vasoj skoli gispodjo Direktorka vec tako nesto da huligani iseku dete na casu nije se dogodilo u zadnjih 100 god na prostoru cele bivse Jugoslavije. Za ovako nesto neko debelo mora da odgovara a te huligane dozivotno iza brave !

  • Goran

    13. april 2022 | 19:08

    AJD sada ovako koliko se dripac i probisvet taj ili ti sto su ovog napali,isto toliko je dripac i probisvet i taj sto je npadnut jer niko ne dira mirne i vaspitane nigde,tako da razlog sto su ovog napali trazite u njegovom tati koji ga je tako vaspitao.Jednostavno veliki deo dece je nevaspitan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA