Uhvaćen čovek koji je devojčicama u Zrenjaninu delio sumnjive letke: Nudio im da zarade za dijamant

 
 
 ≫ 
  • 14

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Zrenjaninu

Nakon incidenta, kada je nepoznati muškarac srednjoškolkama u Zrenjaninu delio papire sa oglasima sumnjivog sadržaja, zrenjaninska policija uhapisla je tridesetogodišnjeg državljanina Vijetnama, potvređno je za Telegraf.rs.

- Zrenjaniska policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila je tridesetogodišnjeg državljanina Vijetnama, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima - navedeno je iz MUP-a.

Kako dalje stoji, policija je kod njega pronašla letke, sa neprikladnom sadržinom u kojima se nudi novac za brzu i laku zaradu, a koji su ovih dana deljeni učenicama srednjih škola u Zrenjaninu.

Osumnjičenom je, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Zrenjaninu.

Oglas, posao, Zrenjanin, devojke Foto: Društvene mreže

Povodom ovog slučaja, za Telegraf.rs je iz Zrenjaninske gimnazije rečeno da su se učenice same javile nakon što su dobile sumnjivi letak.

- Papiri su im deljeni po gradu. Učenice su došle sa tim papirom i predale ga obezbeđenju, pa smo tako saznali za to i prijavili policiji, koja je preuzela slučaj - rečeno je iz Zrenjaninske gimnazije za Telegraf.rs.

Od srednje Muzičke škole i Ekonomske škole, u čijem su krugu, navodno, deljeni oglasi učenicama i tinejdžerkama, do objavljivanja teksta nismo dobili komentar o incidentu.

Podsećamo, u Zrenjaninu je ovih dana nekoliko osoba azijatskog porekla prilazilo tinejdžerkama, uglavnom učenicama Zrenjaninske gimnazije, Ekonomske i Muzičke škole koje se najčešče nalaze na velikom odmoru, i deljeni su im papiri na kojima piše da im nude "posao".

Oglas je napisan nevešto, uz pravopisne i gramatičke greške, a devojkama se nudi "laka zarada sa kojom će moći sebi da kupe mercedes, brendirane tašne, dijamante...".

U tekstu se ne navodi koji je konkretno posao u pitanju, ali sve navedeno može da implicira da je u pitanju podvođenje devojaka.

- Njih dvojica, trojica u grupi, sa zaštitnim maskama na licu, samo su se niotkuda pojavili i doturili svakoj od nas papir i bukvalno su pobegli. Nismo imale pojma o čemu se radi dok nismo pročitale šta piše na papiru. Njih je teško raspoznati sa tim maskama na licu, jasno je samo da su azijatskog porekla - rekla je jedna od devojaka.

Druga je dodala: "Znamo da sigurno nismo jedine koje su dobile ovaj papir, dosta devojaka nam je reklo da su i njima prilazili sa istom namerom".

Video: Bizaran snimak iz marketa: Prodavac prilazi ženama i njuši im ispod suknji

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    31. mart 2022 | 12:43

    Treba gradjani da oforme svoje udruzenje koje ce presudjivati ovim manijacima. Posto od drzave nema nista.

  • Rade

    31. mart 2022 | 12:31

    Otkud ovaj iz Vijetnama ovde za koga on radi prvo to da se ustanovi pa ga oterati zajedno sa nalogodavcima u Rudnik na 20 godinica dati im platu od 200 din DNEVNO hleb i vodu što potroše da plate. Ne razumem kako u Srbiju ulazi ko kako 'oće?!

  • JA

    31. mart 2022 | 12:35

    Samo hapsi bagru, jasno je iz oglasa o cemu se radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA