Tuča u centru Prokuplja: Dve osobe povređene i zbrinute u bolnici

 
 ≫ 
  • 0

Primljena su dva muškarca, od 46 i 47 godina

Jedna osoba je sa težim povredama primljena u prokupačku bolnicu nakon tuče koja se desila na ulici nedaleko od centra grada. U bolnici su potvrdili da su danas posle 11 primili pacijenta povređenog u tuči koji je hospitalizovan, a nešto kasnije i drugog pacijenta, ali je on, posle pregleda, pušten na kućno lečenje.

U Opštoj bolnici navode da je danas oko 11:30 primljen 46-godišnji M. S. koji je imao višestruke povrede zadobijene u tuči i on je prebačen na Odeljenje intenzivne nege, pišu Južne vesti.

Pacijent je primljen u svesnom stanju, ali sa višestrukim povredama po telu koje je rekao da je zadobio u tuči. Odmah je obaveštena policija i urađena je kompletna dijagnostika, nakon čega je smešten na Odeljenje hirurgije. Konstatovane su povrede frakture rebara, povrede grudnog koša i druge povrede po telu – kažu u Bolnici.

Dodaju da je nakon sat vremena primljena i druga osoba iz tuče, 47-godišnji J. B. koji se žalio na povredu desne šake i, nakon pregleda kod ortopeda, uz prepisanu terapiju, otpušten je na kućno lečenje.

Video: Isekao ga na putu, a onda je krenulo žestoko pesničenje

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA