Vranjanci "sahranili" koronu pa objasnili kako je nastala ova šala: "O kovidu se ne priča zbog Ukrajine"

 
 
 ≫ 
  • 3

Ideja je nastala u jednoj prodavnici auto delova na jugu Srbije

Neobična "umrlica" ovih dana osvanula je na ulicama Vranja. Šaljividžije Vranjanci odlučili su da "sahrane" korona virus posle više od dve godine pandemije.

Na umrlici je pisalo:

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša draga korona (COVID-19) virus dana 26. 2. 2022. godine u 3. godini života tragično nastradala u Ukrajini prilikom eskalacije sukoba između Rusije i Ukrajine.

Navode se i ožalošćene porodice - kompanije koje se bave proizvodnjom vakcina i testova.

Ono što je mnogima privuklo pažnju je da kraj ove "umrlice" stoji i logo sa imenom jedne prodavnice auto delova, te su se Vranjanci, ali i brojni korisnici društvenih mreža na kojima je fotografija sa "umrlicom" objavljena, zapitali kakve veze korona ima sa delovima za automobile.

Tragom imena te auto prodavnice, pronašli smo vlasnika koji nam je otkrio šta stoji iza ove fotografije.

- Mi smo ti koji su osmislili te reči i sahranili koronu. Poruka je da je o kovidu prestalo da se priča kada je započet rat u Ukrajini. Kao da više ne postoji. I za nas je korona mrtva - priča Ljubiša, vlasnik prodavnice.

Kako dodaje, ni na koji način nisu želeli ni da uvrede, niti da povrede porodice koje su zbog kovida ostale bez svojih najmilijih.

- Ideja je da bila da se našalimo, žao mi je zbog svih ljudi koji su preminuli od posledica korona virusa - ističe naš sagovornik dodajući da na umrlici stoji logo njegove radnje kako bi se znalo ko je idejni tvorac.

Ljubiša kaže i da to nije jedina pošalica koju je njegova prodavnica iznedrila, te da su jednom prilikom "sahranili" i veresiju.

Video: KBC „Dr Dragiša Mišović“ od danas u redovnom režimu rada

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA