≫ 

Šta je Džoni Dep poručio majci 11 dece iz Srbije: Maja je dobila sretenjsku medalju, a glumca ostavila u čudu

 ≫ 

Ova neverovatna i mila žena ostala je bez supruga 2018. godine i od tada sama brine o 11 dece, ne tražeći pomoć ni od koga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sultan Bgd
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar

    28. novembar 2022 | 19:21

    Kad bi svaka zena u Srbiji bila kao ova gde bi nam kraj bio!

  • Petar

    20. februar 2022 | 16:08

    Deppy John, kriptochifut, ko i precjednik Wuchs. Malteski red

  • Radovan

    19. februar 2022 | 22:45

    Pogledaj samo kako si spremno prihvatio moju tvrdnju da je za te nivoe tih znanja koja ti navodis potrebno 80 godina da se nauce, da bi covek onda mogao da ima decu, a ti si odmah istakao da je tebi bilo potrebno samo 40g. Prihvatio si da smo ti i ja razliciti, gde si ti duplo bolji od mene, pa zasto ti je onda toliko tesko da prihvatis da postoje i ljudi bolji od tebe, i kadri da izvedu na pravi put 11 dece, da postanu dobri, vredni i uspesni ljudi, ako si ti sposoban za troje dece? Tamo gde si ti bolji od drugih, to moze, a tamo gde su drugi bolji od tebe...e, to vec ne moze. Covek mora negde da podvuce crtu, jel tako? 😀Inace 40g je jako kasno da se postane roditelj,zena je u proseku par godina mladja, to je vec kraj fertilnog perioda, pa ne vidim koju alternativu ostavljas ljudima manje sposobnim od sebe, kojima ce duze vremena trebati da savladaju ta neophodna znanja, da bi postali roditelji.Kao i dosta stvari u danasnjem vremenu, tako si i ti, imitacija dubokoumnog coveka, njegova parodija. Procitas nekoliko knjiga iz razlicitih oblasti, i smatras da si svestran, a samo postajes sujetniji sa svakom knjigom kojom procitas. Zato bi bilo dobro da to prvo preispitas kod sebe, a ne da tu sujetu preneses i na svoju decu koju ucis. Jer ces im ovako uciniti medvedju uslugu, jer ce sutra i oni da nalete na nekoga ko ce primetiti tu istu sujetu, koju sam ja primetio kod tebe, i onda ce biti sasvim nebitna znanja koja poseduju o astronomiji, biologiji, sviranju klavira..itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA